Lighthouse Hotel Bodrum

  Turecko, Bodrum, Ortakent

Hotel Lighthouse

    Turecko, Bodrum, Egejská riviéra, Ortakent
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Letovisko

Ortakent

Umístění

Kaskádovitě umístěný hotelový komplex pěti budov propojených podchodem se nachází ve svahu nad krásnou pláží Camel Beach, cca 1 km od centra letoviska Ortakent, cca 13 km od Bodrumu a cca 50 km od letiště. Vzhledem k poloze nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí.

Pláž

Camel Beach, jedna z nejkrásnějších písčitých pláží v oblasti Bodrumu, se nachází přímo u hotelu; slunečníky a lehátka na hotelové části pláže s pozvolným vstupem do moře zdarma.

Hotel

Vstupní hala, recepce, směnárna, výtahy, hlavní restaurace, několik barů včetně baru na pláži a u bazénu, konferenční místnost, WiFi v lobby zdarma, 2 bazény, dětský bazén; slunečníky a lehátka zdarma, osušky za vratný depozit.

Pokoje

Standardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, SAT/TV, minibarem (voda po příjezdu) a balkonem s výhledem na moře; za poplatek trezor.

Stravování

All inclusive zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:30) a večeře (19:00-21:00) formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení ve snack baru, odpolední kávu, čaj a zákusek, nealkoholické a vybrané alkoholické nápoje místní výroby (10:00-23:00) v časech a místech určených hotelem.

Rekreace

Stolní tenis, fitness, sauna, turecké lázně, miniklub (4-12 let), denní animační programy; za poplatek vodní sporty na pláži, Spa centrum - masáže, lázeňské procedury.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Lighthouse Hotel Bodrum ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 000 267
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-lighthouse-bodrum-turecko-z1000267/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií