Monte Carlo Hotel

  Turecko, Alanya, Obagöl

Monte Carlo

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Obagöl
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Prežite pokojnú dovolenku v hoteli Monte Carlo. Hotel je vhodnou voľbou pre rodiny s deťmi ale i pre dospelých.

Poloha:
Hotel sa nachádza v letovisku Obagol Mevkii, Alanya. Najbližšie nákupné možnosti a centrum s tradičnými bazármi, reštauráciami či kaviarňami sú v meste Alanya, ktoré je vzdialené 1 km od hotela. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 125 km.

Vybavenie:
6- poschodová hlavná budova, 120 izieb, 3 výťahy, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 2 bary, bazén, detský bazén, tobogan, denné a večerné animácie, miniklub, detské ihrisko, stolný tenis, šípky, plážový volejbal, turecké kúpele. Za poplatok: masáže, sauna, trezor, práčovňa, doktor.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou prístelky (16 m2, max. 2+1), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (28 m2, max. 4+0), klimatizácia, kúpeľňa, sprcha, sušič na vlasy, TV, minibar, balkón. Za poplatok: trezor, room service.

Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:30 - 09:30, obedy 12:30 - 14:00, večere 19:00 - 21:00, neskoré raňajky 09:30 - 10:00, snack 11:00 - 16:00, káva, čaj, koláčiky 16:00 - 17:00, polnočné občerstvenie 23:30 - 00:00, bar pri bazéne 10:00 - 23:30, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Podrobný rozpis all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní. Za poplatok: importované nápoje, čerstvé ovocné šťavy, alkohol z plážového baru, zmrzlina.

Pláž:
Krásna piesočnato-kamienková súkromná pláž sa nachádza len 70 m od hotela a dostanete sa na ňu podchodom popod cestu. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky a nealkoholické nápoje (voda, káva, čaj) sú klientom k dispozícii zadarmo. Plážový bar 10:00 - 19:00 a vodné športy na pláži sú k dispozícii za poplatok.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Monte Carlo Hotel ****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 120 420
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-monte-carlo-alanya-turecko-z1120420/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií