Hotel Riviera

  Chorvátsko, Kvarner, Dramalj

hotel RIVIERA

    Chorvátsko, Kvarner, Crikvenica
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

v časti Dramalj, v tichom prostredí priamo pri pláži, v obklopení mediteránskej zelene, pobyt vhodný pre pokojnú dovolenku pre všetky vekové kategórie. Do Crikvenice (asi 2,5 km) sa dostanete príjemnou prechádzkou popri pláži.

Popis a vybavenie

pozostáva z hlavnej budovy a troch pavilónov, s celkovou kapacitou 93 izieb. V hlavnej budove sa nachádza recepcia, reštaurácia so slnečnou terasou, bar, pizzeria, kaviareň, TV miestnosť.

Ubytovanie

zrekonštruované klimatizované 2-lôžkové izby v pavilónoch zariadené novým nábytkom, s možnosťou prístelky, WiFi, TV-SAT, sprcha, WC, niektoré izby sú s balkónom.

Stravovanie

polpenzia / raňajky, večere – formou bufetových stolov.

Šport a zábava

plážové a vodné športy, požičovňa vodných bicyklov, tenisové kurty, minigolf.

Pláž

priamo pri hoteli, s upravenými betónovými plochami na slnenie s možnosťou prenájmu slnečníkov a ležadiel.

Poznámka
  • ľubovoľný nástupný deň, minimálny pobyt 5 nocí.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Riviera **
Typ pláže: betónové pláty, kamienková
Vzdialenosť od pláže: 30 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 374 062
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-riviera-kvarner-chorvatsko-z1374062/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií