Selena Beach Hotel

  Bulharsko, Sozopol

Hotel Selena Beach

    Bulharsko, Sozopol
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis, poloha

Hotel sa nachádza včasti Budžaka, iba 30 m od pláže. Od novejčasti Sozopolu s obchodmi je vzdialený asi 800 m. Hotelový komplex sa skladá z dvochčastí: Selena beach a Via Pontica.

Vybavenie hotela

V areáli je záhrada s dvoma bazénmi (ležadlá a slnečníky bez poplatku), možnosťou posedenia a reštauráciou, vlastné parkovisko. V blízkosti je reštaurácia Flamingo, kde sa robia folklórne večere. Klienti môžu využívať vonkajší bazén, jacuzzi a saunu (za poplatok).Novo zariadené izby sú vybavené klimatizáciou, minibarom, káblovou televíziou, vlastným sociálnym zariadením a balkónom. V lobby bare je internetový kútik. V celom areáli hotela je Wi-Fi internet. Hotel má vlastnú reštauráciu. Včasti Via Pontica sú k dispozícii apartmány, ktoré sa skladajú z dvoch miestností - 1 spálne a dennej miestnosti, v ktorej sa nachádza rozkladací gauča kuchynský kút.

Stravovanie

raňajky (švédske stoly), večere možné za doplatok ( 10 Euro dospelí / deň a 6 € deti do 5.99 r .

Šport, zábava

Vodné športy a windsurfing na pláži, ležadlá a slnečníky za poplatok, množstvo obchodov, reštaurácií, kaviarní, diskoték a iných atrakcií pre deti i dospelých.

Poznámka

Služby za poplatok: sauna jacuzzi 7lv/osoba (3,5€ˇ) parkovisko: bezplatne sejf na recepcii : 5lv/deň (2,5€) wifi internet: bezplatne v celom hoteli internet, resp. počítačový kútik na recepcii na recepcii: 3lv/hod (1,5€) detská postieľka: 2€/deň. POZNAMKA K CENNIKU: Za obed je doplatok 8€/deň , deti deti dovŕšenia 5,99r. 4€/deň. Obedy sú obedové menu- polievka alebo šalát, hlavné jedlo a dezert. Je možné doplatiť plážový servis (2ležadlá+slnečník) 9€/deň. Pri individuálnej doprave si môžte sami zvoliť deň nástupu a dľžku svojho pobytu. Voľné izby si overte priamo v cestovnej kancelárii.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Selena Beach Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 056 150
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-selena-beach-sozopol-bulharsko-z1056150/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií