Hotel Selena

  Bulharsko, Sozopol

Hotel Selena

    Bulharsko, Sozopol
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis, poloha

Hotel sa nachádza v bezprostrednej blízkosti (cca 15 m) mestskej pláže a približne 300 m od pláže Charmanite. Centrum Nového mesta je vzdialené asi 100 m, Staré mesto sa nachádza vo vzdialenosti 500 m od hotela.

Vybavenie hotela

Hosťom je k dispozícii vstupná hala s recepciou, výťah, reštaurácia, lobby bar s terasou s nádherným výhľadom na záliv a starý historický Sozopol, internetový kútik, slnečná terasa, Súčasťou hotelového vybavenia je vonkajší bazén na terase. Hotel umožňuje využitie trezoru na recepcii (za poplatok). Slnečníky a ležadlá pri bazéne sa poskytujú zadarmo. Hostia môžu za poplatok využiť malé SPA centrum , fitnes zadarmo. WIFI na recepcii je zdarma. V hoteli sa nachádza zmenáreň. Pre deti je k dispozícii detský klub.

Ubytovanie

Dvojlôžkové izby s balkónom a vlastným sociálnym zariadením (sprcha, WC, fén, telefón) sú klimatizované (klimatizácia zadarmo) a vybavené televízorom, telefónom a minibarom alebo chladničkou. Ponúka sa možnosť jednej prístelky.

Stravovanie

Raňajky sa podávajú formou bufetu v hotelovej reštaurácii. Za príplatok sa poskytuje možnosť dokúpenia večerí formou bufetu v hotelovej reštaurácii.

Pláž

Nachádzajú sa tu dve pláže. Mestská pláž (pláž pri hoteli) je priestranná, piesočnatá, dlhá niekoľko sto metrov a zvažujúca sa postupne do mora. Pláž Charmanite je piesočnatá, niekoľko kilometrov dlhá a má pozvoľný vstup do mora. Požičiavanie slnečníkov a ležadiel na obidvoch plážach je za poplatok.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Selena ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 056 148
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-selena-sozopol-bulharsko-z1056148/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií