Hotel Sommerhof

  Rakúsko, Horné Rakúsko, Gosau

Hotel Sommerhof

    Rakúsko, Dachstein West, Horné Rakúsko, Soľná komora, Gosau
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Úžasná poloha v údolí Gosau v svetovom dedičstve UNESCO - Hallstatt - Dachstein - Salzkammergut - je len jedným z mozaiky, ktoré prispievajú k nezabudnuteľnej dovolenke pre celú rodinu. Hotel Sommerhof uspokojí všetky potreby.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Gosau 2 km, Obchod s potravinami: Gosau 2 km, Nákupy: Gosau 2 km, Vlaková stanica: Gosau 15 km, Zastávka autobusu: Gosau 10 m, Letisko: Salzburg 60 km, Rezort: 767 m, Verejný vonkajší bazén / jazero : Gosausee (Gebirgssee) Gosau 5 km, Lyžiarske stredisko / Lyžiarsky vlek: Gosau 300 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Prijímacia plocha, WLAN: zadarmo, Úschovňa bicyklov, Výťah, Parkovisko: zadarmo, Jedáleň, Bar, Nefajčiarsky objekt, Záhrada, Trávnik.

vybavenie izieb

Detské postieľky nie sú možné, kúpeľňa / sprcha / WC, fén na vlasy, župan na prenájom: zdarma pre dospelých, balkón / terasa, Pohovka: niektoré, Minibar: platí sa na mieste, Rádio, Telefón, SAT TV, WLAN: zdarma, Trezor: zdarma, nefajčiarske, kozmetické zrkadlo.

typy izieb a apartmány

2 lôžková, sprcha / WC / balkón, 'Rotmoss, Rapunzel, Blumenwiese' strana záhrada s výhľadom na hory ~ 30 m2. 2-3 lôžková Extra, sprcha / WC / balkón, max. 2 dospelí a dieťa do 15,9 rokov, 'Tannenwald' ~ 25 m2. 3-4 lôžková, sprcha / WC, min. 3 osoby a max. 4 osoby, 'Morgensonne', spálňa s pružinovým lôžkom z boxu oddelená detská izba s posuvnými dverami a 2 samostatnými lôžkami, ~ 34 m2. 4 lôžková Junior Suite, sprcha / WC, min. 3 osoby a max. 4 osoby, 'Dachstein, Lökkermoos, Sonneck', strana záhrada s výhľadom na hory, manželská posteľ a malá miestnosť oddelená posuvnými dverami alebo záves s rozkladacím gaučom/poschodová posteľ, ~ 30 m2. 1-2 lôžková, sprcha / WC / balkón, 'Rotmoss', jednolôžková s dieťaťom ~ 30 m2.

Fitness, wellness

Wellness oblasť: ~ 800 m2, Vonkajší bazén: Deti: Iba pod dozorom dospelej osoby. Vonkajší bazén: s vnútorným prístupom, ~ 62 m2, bylinná sauna, samárium, relaxačná miestnosť,, otváracia doba: od 13:00 do 19:30 hodín.

Fitness, Wellness, Služby na mieste

solárium; Masáže: po dohode, Otváracie hodiny: od 15:00 do 19:30 hod.

Stravovanie

Polpenzia plus, Raňajky formou bufetu, Káva a zákusky od 15:00 do 16:30, Večera (4 chodníky): Menü alebo Bufet - podľa výberu šéfkuchára, Šalátový bar, nealkoholické nápoje:.

Aktivity v cene

Výlety so sprievodcom pre celú rodinu, od 3 nocí Salzkammer Adventure Card v cene (Zľavy na viac ako 120 atrakcií - ako je uvedené na mieste).

Deti

detská postieľka; , Prenájom hier:,,, detské stravovanie pod dohľadom: (), vysoká stolička, starostlivosť o deti:. :,: lt info miesto, (podľa dostupnosti).

Domáci maznáčikovia

; splatné na mieste bez stravy ().

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Sommerhof ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 926 019
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-sommerhof-dachstein-west-rakusko-z926019/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií