Hotel Kaskády

  Slovensko, Stredné Slovensko, Sliač

Hotel & Spa Resort Kaskady

    Slovensko, Kremnické vrchy, Slovenské termály, Stredné Slovensko, Sliač
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Táto oblasť je známa najmä liečivými účinkami horúcich prameňov. Z nich pochádza i voda v termálnych bazénoch hotela Kaskády.
Wellness a kongresový hotel Kaskády sa nachádza na úpätí Kremnických vrchov v obci Sliač - Sielnica, medzi Banskou Bystricou a Zvolenom. Ponúka bohaté kúpeľné zázemie.
Na mieste môžete využívať kryté i vonkajšie termálne bazény, oddychovať v saunách, alebo si dopriať rôzne masáže, zábaly a skrášľujúce procedúry. Pri vonkajšom bazéne nájdete ležadlá, plážové stoličky a slnečníky.
Vybavenie hotela: moderná reštaurácia* Lobby Bar * letná terasa * slovenská koliba Original Restaurant & Wine Bar * profesionálny Beauty salón * Joga * Ayurveda Spa * exotické masáže terapeutmi z Bali, Srí Lanky, Indie, Thajska * procedúry * NOVINKA Gold Spa (parná sauna, fínska sauna, infrasauna, bylinková sauna, mentolová sauna, eukalyptová sauna, ľadopád, tepidárium, jacuzzi, oddychová zóna) * Blue Spa bez obmedzenia veku (parná sauna, fínska sauna, infrasauna, ľadopád, tepidárium) *záhradné Natural Spa s vírivkou, ochladzovacím bazénom (máj - október) * termálne vnútorné relaxačné bazény, vonkajší relaxačný bazén, vonkajší detský bazénik * detské ihrisko * počas víkendov animátor pre deti * veľký detský kútik v štýle Safari * Fitness * tenisové kurty, plážový volejbal, biliard, bowling, požičovňa bicyklov, X-Box * Adventure zábavný golf * 5 minút jazdy autom 18-jamkové golfové ihrisko * Wi-Fi v celom hoteli * nefajčiarsky hotel (vyhradená zóna pre fajčiarov)
UBYTOVANIE:
Dvojlôžková izba štandard (možnosť 1 komfortnej prístelky, vhodná pre dieťa aj dospelého),
samostatná kúpeľňa s WC * klimatizácia * SAT TV * minibar * čajový a kávový servis * telefón * WI-FI * sušič na vlasy * trezor * župan * papučky * väčšina izieb s balkónom
STRAVOVANIE:
raňajky a večere formou bohatého bufetu, alebo formou menu, súčasťou bufetovej večere sú aj vybrané nápoje * v lete grilované špeciality * stravovanie vhodné pre celiatikov * detské menu
POBYTOVÝ BALÍK RELAX & SPA:
ubytovanie v 2-lôžkovej izbe štandard
raňajky formou bufetu
večere formou bufetu, vrátane vybraných nápojov
neobmedzený vstup do Spa & Wellness s rozlohou až 3000 m2,
NOVINKA GOLD SPA 18+ (parná sauna, fínska sauna, infrasauna, bylinková sauna, mentolová sauna, eukalyptová sauna, ľadopád, tepidárium, oddychová zóna),
BLUE SPA bez obmedzenia veku (parná sauna, fínska sauna, infrasauna, ľadopád, tepidárium),
župan a papučky na izbe,
kávový a čajový servis na izbe,
Wi-Fi na izbe a v spoločných priestoroch hotela,
parkovanie,
počas vybraných termínov k dispozícii služby detského animátora
(detský kútik je otvorený počas celého týždňa)
počas vybraných termínov hudba v reštaurácii

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 287 477
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií