Hotel Turium

  Taliansko, Kalábria, Santa Maria del Cedro

Hotel Turium

    Taliansko, Kalábria, Santa Maria del Cedro
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis letoviska

Santa Maria del Cedro je přímořskou částí staré vesničky, která je vzdálená cca 5 km od pobřeží. Příjemné, moderní letovisko je součástí oblasti zvané Riviera dei Cedri, pojmenované podle citrusů typických pro tuto oblast. V současnosti nabízí vše, co si může návštěvník ke strávení příjemné dovolené přát, moderní hotely a residence, obchody, restaurace i bary.

Popis objektu

Hotel TURIUM*** leží nedaleko pláže a centra letoviska a je vhodný pro klidnou relaxační dovolenou. Součástí dvoupatrového hotelu je recepce, Wi-Fi ve společných prostorách, bar, restaurace a parkoviště. Maminkám s nejmenšími dětmi je k dispozici místnost na přípravu kojenecké stravy. V rámci klubové karty (povinně za poplatek v období 15.07. - 31.08. 25 €/os./týden, 10 € děti 4-16 let) je bazén se solární terasou a s lehátky a plážový servis od 3. řady (01.06. - 30.09.), zábavné animační programy a sportovní kolektivní kurzy pro děti i pro dospělé (13.06. - 12.09.). Hotelové pokoje jsou vkusně vybaveny, mají vlastní sociální zařízení, klimatizaci (pouze v 1. a 2. patře), TV a telefon.

, Slevy a zvláštní nabídky

zdarma transfer z a na železniční stanici Scalea

Pláž

od 3. řady (01.06. - 30.09.), soukromá k objektu

Vzdialenosť od

pláže 150 m

Bazén

bazén pro dospělé s dětskou částí

Vybavenie objektu

recepce, Wi-Fi v objektu, ve společných prostorách, restaurace, bar, ubytovací kancelář

Vonkajšia dispozícia

prostorný pozemek, uprostřed zeleně

Strava

snídaně formou bufetu, oběd a večeře výběr z menu, včetně 1/2 l vody a 1/4 l vína

Deti

animace, možnost ohřevu dětských jídel

Sport

skupinové aktivity

Transfery

transfer z letiště, Lamezia Terme za poplatek 30 €/os/1 casta. Min. obsazenost 3 osoby, transfer od vlaku, Scalea, Diamante, zdarma

Ubytovanie

pokoj, bez balkonu - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek 2, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí, případně dvěma přistýlkami nebo patrovou postelí, hlavní budova, klimatizace, pouze v 1. a 2. patře, TV, telefon, sprcha, parkovací místo, parkoviště, nástupní dny sobota, na vyžádání kdykoli, min. pobyt standardně 7, příjezd od 16:00 do 20:00, odjezd od 8:00 do 10:00

Dalšie informácie k ubytovanie od CK

Vonkajší bazén: nevyhrivany
Klimatizácia: zdarma
Televízia: ano
Internet: ano

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Turium ***
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 025 269
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-turium-kalabria-taliansko-z1025269/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií