Iberostar Cristina Hotel

  Španielsko, Mallorca, Playa de Palma

Iberostar Cristina

    Španielsko, Baleárske ostrovy, Mallorca, Playa de Palma
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

Hotel ponúka komfortné ubytovanie s príjemnou atmosférou, kvalitným službami a pekným prostredím v obklopení borovicových stromov.
PODMIENKY VSTUPU DO KRAJINY

poloha

250 m od pláže v obľúbenom a vyhľadávanom meste Playa De Palma, pár metrov od mnohých lokálnych atrakcií, nákupných možností či reštaurácii a kaviarničiek. Medzinárodné letisko Palma de Malorka je vzdialené 7 km.

hotel

24-hodinová recepcia, hotelová reštaurácia, pool bar, snack bar, lounge bar, vonkajší bazén s oddelenou detskou časťou a so slnečnou terasou a ležadlami, krytý bazén, plážové osušky (za zálohu), WI-FI pripojenie, posilňovňa, detské ihrisko, miniklub, medzinárodný animačný program pre deti a dospelých, úschovňa batožiny, tenisový kurt (za poplatok), spa a wellness (za poplatok).

izby

dvojlôžkové izby, trojlôžkové izby, rodinné izby alebo suity. Izby majú k dispozícií vlastnú kúpelňu so sprchovacím kútom alebo vaňou, sušič vlasov, balkón alebo terasu, telefón, bezplatné WI-FI internetové pripojenie, klimatizáciu, TV, trezor a minibar (za poplatok).

stravovanie

raňajky alebo polpenzia – formou bufetových stolov (bez nápojov). ALL INCLUSIVE soft/light– raňajky, obedy a večere podávané formou bufetových stolov, lokálne alkoholické (3 alkoholické drinky na osobu počas obeda a 3 alkoholické drinky na osobu počas večere) a nealkoholické nápoje, ľahký snack medzi hlavnými jedlami.

plaz

pekná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora, kde si hostia môžu vychutnať slnko a more. Plážové slnečníky a ležadlá sú za poplatok.

doprava

letecká

typ stravy

raňajky/polpenzia/all inclusive

informacie o krajine a stredisku

MALORKA
Malorka je najväčším ostrovom Španielskeho kráľovstva a zároveň jedným z mnohých očarujúcich ostrovov Baleárskeho súostrovia. Poloha v Stredozemnom mori jej zaručuje príjemnú klímu počas celého roka. Najväčším a zároveň hlavným mestom Malorky je Palma de Mallorca, ktorá najmä počas letných mesiacov víta tisíce turistov. Lákadlom, ktoré určite musí vidieť každý cestovateľ, je Katedrála Panny Márie z roku 1230, ktorá je jednou z najväčších katedrál v Európe. Taktiež Castel de Bellver týčiaci sa nad mestom ponúka nádherné výhľady na zelené, malebné uličky, v ktorých by sa nejeden dovolenkár rád stratil. Na Malorke sa dá vidieť a zažiť takmer všetko. Počnúc nádhernými plážami so zlatistým pieskom prechádzajúcim do skalnatých pobreží, cez historickú časť hlavného mesta, delfinárium, či nádherné jaskyne vzniknuté prírodným spôsobom (vrásnením), až po rušné centrá letovísk, ktoré sa vyznačujú nikdy sa nekončiacou zábavou. Vo všetkých častiach ostrova sa však stretnete s povestnou ,,maňanou“ miestneho obyvateľstva, ktoré vám pripraví tú najchutnejšiu večeru z lokálnych surovín a vaša dovolenka sa tak stane dokonalým časom pre odpočinok tela a načerpanie síl do ďalších dní. Letecké zájazdy sú realizované z Bratislavy aj Viedne na letisko v Palma de Mallorca.

playa de palma

je letovisko obkolesené palmami a prímorskou promenádou. Rodiny s deťmi očarí široká ponuka vodných športov či aquapark Aqualand El Arenal. V noci sa život presúva do barov, gurmánskych reštaurácií a nočných klubov sršiacich bujarou zábavou do skorých ranných hodín.

fakultativne vylety
formentor a trh v alcudii

– celodenný výlet na polostrov Formentor a trhy v mestečku Alcúdia. Návšteva prístavu Port Pollenca odkiaľ sa loďou presunie na pláž Formentor s možnosťou celodenného kúpania. Odtiaľ návšteva najfotografovanejšieho miesta na Malorke, výhliadky Es Colomer.

marineland
  • zábavný morský park očarí deti i dospelých. Návštevníkov nadchnú úžasné vystúpenia delfínov, tuleňov a papagájov.
okruh ostrovom

– celodenný výlet autobusom, loďou i vláčikom, počas ktorého spoznáte mnohé krásne miesta ostrova. Cesta vedie cez vnútrozemie ostrova, cez majestátne hory Sierra de Tramuntana až k západnému pobrežiu Sa Caloba. Odtiaľ sa vydáte loďou do prístavu Sóller, a nostalgickou cestou vláčikom cez pomarančovníkové háje až na predmestie hlavnémo mesta Palmy.

palma de mallorca

– návšteva hlavného mesta, prehliadka katedrály La Seu, historického centra a prístavu.

okruzna cesta s navstevou dedinky valldemossa

– celodenný výlet loďou i autobusom. Návšteva malebnej dedinky Valldemossy priamo v pohorí Sierra de Tramuntana, ktorú svojim pobytom preslávila známa dvojica F. Chopin a G. Sandová. Na tomto výlete je možnosť ochutnávky miestnych likérov.

dracia jaskyna a manacor

– poldenný výlet do jaskyne Cuevas Drach (Dračia jaskyňa) a mesta Manacor, známeho výrobou umelých malorských perál.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na zvolený počet nocí s vybraným stravovaním, letecká doprava na pravidelnej linke z vybraného letiska, malá príručná batožina, registrovaná batožina max. 20kg/kus/osoba, asistenčná služba, poistenie insolventnosti.

Základná cena nezahŕňa

  • Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby od 2 rokov 199 EUR, pre osoby do 2 rokov 50 EUR, palivový a emisný príplatok pre osoby od 2 rokov 25 EUR, pobytová taxa od 2,20 EUR do 4,4 EUR/osoba/deň (podľa kategórie hotela, platba na mieste).
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo PLUS 5 EUR/os./deň.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Iberostar Cristina ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Mallorca, Playa de Palma
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Iberostar Cristina Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 028 236
Dnes 8–16 h

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Iberostar Cristina
    Španielsko, Baleárske ostrovy, Mallorca, Playa de Palma

Cena
1 678 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 028 236

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 678,35 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov
0
50,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
35,10 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
45,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 9 dní
0
67,00 €