Iberostar Grand Paraíso Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso

IBEROSTAR Grand Paraiso

    Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Popis

hotel len pre dospelých (od 18 rokov) ponúka luxusné elegantné ubytovanie v suitách. All inclusive resort nachádzajúci sa priamo pri pláži, v blízkosti 18-jamkového golfového ihriska, s možnosťou potápania sa a sledovania koralového podložia. Letisko Cancún je vzdialené približne 39km.

Vybavenie

7 barov a 7 reštaurácií, obchodná pasáž, Wi-FI zdarma, 18-jamkové golfové ihrisko, fitness, lekárska pomoc, požičovňa áut, služby butlera, konferenčné centrum, možnosť usporiadať svadbu.

Pláž

priamo pri piesočnatej pláži s ležadlami a slamenými slnečníkmi.

Zábava a šport

obrovské fitness centrum so strojmi, kardio zónou, TRX a boxerňou, hodiny jogy, tenis, potápačské centrum PADI, vodné športy (vodné pólo, paddle board a iné), SPA centrum, masáže, rôzne aktivity (DIY kurzy, kurzy varenia, tancovania...).

Stravovanie

all inclusive – v Bella Vista Buffet (hlavná reštaurácia s medzinárodnou a mexickou kuchyňou, bufetové stoly, tematické večery). Á la carte reštaurácie: L´Atelier gourmet (Haute cuisine, gurmánska), Venecia (talianska), Toni´s Surf & Turf (grilované špeciality z mäsa a morských plodov), La Brisa Mexican Raw Bar (grilované špeciality a ceviche – miestna špecialita, šalát so zeleninou a surovou rybou), Haiku (japonská). Bary: Rhapsody Coctail Bar, El Mirador Lobby Bar (otv. 24/7), Coliseo Theater Bar, Esplendido Smokers Bar (drinky a cigary), plážový bar La Brisa, bar pri bazéne La Serenita Pool Bar a Health Bar vo Wellnese.

Vybavenie izieb

310 izieb, všetky izby sú klimatizované a majú Wi-Fi pripojenie. Pre hostí sú k dispozícii služby butlera aj room service. Hostia ubytovaní v Suite Ocean Front a Villa môžu využívať Grand Star Service. Vo všetkých izbách sa nachádza TV, trezor, denne dopĺňaný minibar, kávovar a ventilátor. Kúpeľne sú priestranné, vybavené sprchou, vaňou s vírivkou, WC, županmi s papučami, fénom na vlasy a kozmetikou. Všetky izby sú nefajčiarske.

Poznámka

Typy izieb sú: Suite, Suite Superior, Suite Pool View, Superior Suite With Pool Side View, Suite Ocean Front, Suite Ocean Front Superior, Villa, Suite Ocean Front Superior Corner, Suite Presidental.

Základná cena zahŕňa

  • ubytovanie na príslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravovania
  • poistenie zájazdu proti úpadku cestovnej kancelárie

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia a pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (pokiaľ sú potrebné)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Cena zájazdu zahŕňa cenu letenky v optimálnej knihovacej triede. Konečná cena sa tak môže od uvedenej sumy líšiť. Aktuálnu cenu vám radi overíme po zaslaní nezáväznej objednávky.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: ESO travel s.r.o., IČO 35858559.
Názov hotela podľa usporiadateľa: IBEROSTAR Grand Paraiso *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Riviera Maya, Riviera Maya
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Iberostar Grand Paraíso Hotel *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 905 415
Dnes 8–16 h

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálnym názvom Spojené štáty mexické, je krajinou v Strednej Amerike. Územie Mexika je vďaka svojej rozľahlosti veľmi rôznorodé. Nájdeme tu piesočné pláže, hory, púšte, savany aj tropické pralesy. Najznámejším turistickým lákadlom sú pamiatky mayskej a aztéckej kultúry reprezentované monumentálnymi stavbami dávnych civilizácií. Dovolenka v Mexiku je rajom pre dobrodruhov, ktorí môžu kúpanie v Karibiku alebo Tichom oceáne kombinovať s poznávaním výnimočných prírodných a kultúrnych zaujímavostí. Výhodou tejto krajiny v Strednej Amerike je to, že si tu každý nájde to svoje, po čom naozaj túži. Prírodné scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky aj tamojšia biota sú naozaj úchvatné. Na druhej strane stojí netradičná stará kultúra, ktorej odkazy sú v Mexiku výnimočne zachované.

Mexiko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

IBEROSTAR Grand Paraiso
    Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso

Cena
3 018 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 905 415

Zájazd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 619,00 €
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
82,32 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
49,92 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
33,00 €