Jezero Hotel

  Chorvátsko, Plitvické jazerá, Plitvička Jezera

Jezero

    Chorvátsko, Plitvické jazerá, Plitvička Jezera
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Doporučení

Hotel s moderním interiérem nabízí zázemí pro relaxaci i aktivní pobyt v krásném přírodním prostředí. Dokonale zapadá do nádherného prostředí naturálního přírodního fenoménu národního parku Plitvická jezera.

GPS

44.883851, 15.618963

Poloha

Hotel se nachází v centrální části národního parku Plitvická jezera, 300 m od největšího jezera Kozjak.

Sport

Informace pro klienty: po příjezdu na místo jsou místními hoteliéry/ubytovateli vybírány následující poplatky: pobytová taxa 2,70 EUR/dospělá osoba/den, dítě od 12 do 18 let 1,35 EUR/den, dítě do 12 let neplati.

Štítky

Přímo v národním parku || Prověřená kvalita

Stravování

Polopenze. Snídaně a večeře jsou podávány formou bufetu v hotelové restauraci.

Ubytování

Pokoje se sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou vybaveny TV/SAT, internetovou přípojkou (zdarma), některé pokoje mají minibar. Možnost jedné přistýlky.

Vybavení

Recepce 24h, restaurace s terasou, směnárna, výtah, tenisová zeď, obchod se suvenýry, bankomat, herna pro děti.
Zdarma: vířivka s masážním bazénem až pro 15 osob, parkoviště.
Za poplatek: fitness, dvě finské sauny a turecké lázně, trezor v recepci, internetový koutek, tenisový kurt, stolní tenis, čtyři bowlingové dráhy.

Název

Jezero

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Jezero Hotel ***

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 473 352
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-jezero-plitvicke-jazera-chorvatsko-z1473352/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií