Hotel Jufa Eisenerz

Rakúsko, Štajersko, Eisenerz

JUFA Hotel Eisenerz - Almerlebnis

    Rakúsko, Štajersko, Turracher Höhe / Murau / Lachtal, Eisenerz
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Hotel JUFA Eisenerz ponúka vysokohorské zážitky v nedotknutej prírode. Hory a lesy sa nachádzajú priamo pri prahu. Filozofiou domu je moderné a otvorené miesto komunikácie. Zariadenia sú funkčné a pozornosť je venovaná prírodným zdrojom a vynikajúcej infraštruktúre. Penzión ponúka jedinečnú atmosféru.

umiestnenie a vzdialenosť

Centrum: Eisenerz 5 km, Verejný krytý bazén: Erlebnishallenbad Eisenerz 5 km, Obchod s potravinami: Eisenerz 5 km, Nákupy: Eisenerz 5 km, Letisko: Graz 100 km, Dachstein 200 km, Resort Nadmorská výška: 997 m, Lyžiarske stredisko / lyžiarske stredisko Výťah: Präbichl 15 km, Bežecké lyžovanie: pri objekte Eisenerz 0 m.

všeobecné vybavenie

Recepcia, Sála/Lobby, Salon, WLAN: zdarma, Miestnosť na topánky, Lyžiareň: Uzamykateľná, Parkovisko: zdarma v závislosti od dostupnosti, Bufetová reštaurácia, Kaviareň, Terasa, Záhrada: detské ihrisko a herňa, trávnik, seminárna miestnosť: 5 seminárnych miestností rôznych veľkostí, od 40 m2 do 140 m2.

vybavenie izieb

Detská postieľka k dispozícii ako prístelka vo všetkých typoch izieb, Vaňa / sprcha / WC, Sušič na vlasy, Posedenie, Káblová televízia, WLAN: zadarmo, Nefajčiarske.

typy izieb a apartmány

3-4 lôžková, sprcha/WC, prístelka môže byť poschodová psoteľ alebo rozkladacia pohovka, ~ 30-40 m2. 2 lôžková, sprcha/WC, ~ 30-40 m2. 1-4 lôžková, sprcha/WC, jednoposteľová s 1-3 deťmi, ~ 30-40 m2.

Fitness, wellness

Wellness plocha: ~ 85 m2, pre deti 16 rokov. Sauna, fínska sauna, relaxačná miestnosť, otváracia doba: podľa uváženia.

Stravovanie

Polpenzia, Raňajky formou bufetu, Večera formou bufetu: 3-chodové jedlo.

Aktivity v cene

Stolný tenis, Počítačová hra: Playstation.

Deti

Detská postieľka: na vyžiadanie, detský kútik: detský kútik, požičovňa detí, detské ihrisko, vysoká stolička.

Domáci maznáčikovia

iba psy, 10 EUR na deň, platí sa na mieste bez stravy.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Jufa Eisenerz
Vzdialenosť od zjazdovky: 15000 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 932 819
Dnes 8–16 h

Lokalita

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií