Hotel Justiniano Deluxe Resort

  Turecko, Alanya, Okurcalar

JUSTINIANO DELUXE RESORT

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Okurcalar
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Vzdialenosť od letiska: 90 km Najbližšie mesto (km): Alanya 35 km Typ pláže: Piesočnato-kamienková Vzdialenosť od pláže: 0 m

Základné informácie

Justiano Delexu rezort je situovaný na mieste kde sa stredozemné more a krásy matky prírody stretli na jednom mieste. Cieľom hotela je aby ubytovaní hostia cítili čaro antických rímskych dejín. Hotel má k dispozícií spolu 105 izieb v hlavnej budove. Hotel bol postanvený v roku 2012. Wifi pripojenie na internet v priestoroch recepcie.

Poloha

Hotel sa nachádza 90km od medzinárodného letiska v Antalyi, 35km od rušného centra Alanye, kam chodí v týždni hotelový shuttle servis.

Vybavenie izieb

Štandartné izby sú vybavené satelitným TV, minibarom (bez poplatku), trezorom, klimatizáciou, balkónom, kúpelňou s VC a sušičom na vlasy.

Pláž

Hotel sa nachádza priamo na piesočnato-kamienkovej pláži, slnečníky, lehátka a uteráky sú na pláži aj pri bazéne bez poplatku.

Strava

V hoteli sa nachádza hlavná reštaurácia s výberom hlavne domácej kuchyne, ala carte reštaurácia a bary s výberom domácich a importovaných nápojov.

Pre deti

Na deti tu čaká detský club pre deti od 4-12 rokov, detské ihrisko, detský bazén.

Šport a zábava

Športovci si prídu na svoje pri plážovom volejbale, stolnom tenise, šípkach, fitness centre, k dispozícií sú na pláži vodné motorové športy (za poplatok).

Wellness

Zdarma je možné využívať turecký kúpeľ (hamam) a saunu. Masáže a procedúry v spa centre sú spoplatnené.

Koncept

Koncepty All Inclusive a Ultra all inclusive zahŕňajú raňajky, obedy, večere formou bufetu, snacky počas dňa, nealkoholické a alkoholické nápoje. Dovážané alkoholické nápoje sú za poplatok. Podrobný rozpis služieb dostanú hostia pri ubytovaní na recepcií hotela.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Justiniano Deluxe Resort *****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 725 004
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-justiniano-deluxe-resort-alanya-turecko-z1725004/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií