Karolina Hotel

  Bulharsko, Slnečné pobrežie

Karolina

    Bulharsko, Slnečné pobrežie
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

Honosný hotel s príjemným prostredím a priaznivou polohou, adekvátny pre všetky vekové kategórie dovolenkárov.
Poloha:

Hotelový komplex Karolina je situovaný v južnej časti letoviska Slnečné pobrežie, do centra sa dá dostať chôdzou ktoré je vzdialené približne 2 km, no najbližšie nákupné možnosti je možné nájsť v blízkosti hotela. V centre pekného starobylého mestečka Nessebar je možné sa pozrieť po množstve reštaurácií, obchodov so suvenírmi a zábavných možností.

Hotel je od letiska Burgas (BOJ) vzdialený cca 30 km.

Vybavenie:
vstupná hala s 24-hodinovou recepciou, Wi-Fi pripojenie, vonkajší bazén s detskou časťou a s ležadlami a slnečníkmi zdarma, reštaurácia s terasou, lobby bar, pool bar, výťahy, zmenáreň, minimarket, práčovňa, parkovanie (za príplatok)
Ubytovanie:
Hotel disponuje celkom 98 izbami, ktoré sú rozdelené na 8 poschodiach. Ponúka dvojlôžkové izby, junior suity, štúdia (možnosť 2 prísteliek formou rozkladacej pohovky) alebo apartmány (oddelená spálňa a obývacia časť s prístelkou formou rozkladacej pohovky). Všetky ubytovacie jednotky majú vlastnú kúpeľňu s WC, sušič vlasov, telefón, TV/SAT, minibar/minichladničku a balkón. Štúdia a apartmány majú aj menšie kuchynky so základným vybavením.
Stravovanie:
raňajky, all inclusive – raňajky, obedy a večere sú servírované formou bufetových stolov. All inclusive - bufetové raňajky, obedy, večere, počas dňa vo vybraných hodinách malé občerstvenie/snack, miestne vybrané alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela.
Pláž:
Piesočnatá pláž so vstupom do mora sa nachádza 200 m od hotela. Ležadlá a slnečníky sú k dispozícií za poplatok.

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava -Lanzarote - Bratislava, letiskové poplatky, batožina, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, poistenie insolventnosti.
  • V cene nie je zahrnuté: cestovné poistenie, vstupy (múzeá a pamiatky) a výlety, miestne taxy, služby delegáta ( program si zabezpečujú klienti individuálne)
  • Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Karolina ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Karolina Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 350 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 065 886
Dnes 8–16 h

Lokalita

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Karolina
    Bulharsko, Slnečné pobrežie

Cena
784 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 065 886

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
585,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - osoba 2-98 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
20,00 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,48 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 8 dní
0
82,00 €