Hotel Crystal Centro Resort (ex Amara Centro)

  Turecko, Antalya, Kündu

Kervansaray Kundu

    Turecko, Antalya, Turecká riviéra, Kündu
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel vás nadchne svojou ponukou služieb. Je ideálny pre klientov, ktorí majú v obľube moderné vybavenie a kvalitné služby.

Poloha:
Hotel sa nachádza priamo pri pobreži Stredozemného mora v luxusnom letovisku Lara. Nákupné možnosti sa nachádzajú priamo v hoteli. Hotel je vzdialený 14 km od mestského centra Antalye. Medzinárodné letisko v Antalyi je vzdialené 12 km.

Vybavenie:
8- poschodová budova, 400 izieb, 6 výťahov, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 3 a´la carte reštaurácie (turecká, rybacia, talianska), 7 barov, 4 vonkajšie bazény, vnútorný bazén, detský vonkajší bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne zdarma, aquapark, disco, fitness, minigolf, plážový volejbal, basketbal, minifutbal, 2 tenisové kurty, stolný tenis, detská záhrada, mini club,  turecké kúpele, sauna, jacuzzi. Za poplatok: SPA centrum, masáže, kurzy tenisu, biliard, kaderníctvo, doktor.

Ubytovanie:
2- lôžkové izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (28 m2), ze deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 13r., large izby (max. 3+1), bezbariérové izby, centrálna klimatizácia, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, minibar, trezor, terasa/balkón.

Stravovanie:
Ultra all inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 - 10:00, neskoré raňajky 10:00 - 11:00, obedy 12:30 - 14:30, večere 18:30 - 21:30, polnočné občerstvenie 23:30 - 00:30, snack 12:30 - 16:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred), importované nápoje. Podrobný rozpis ultra all inclusive programu dostanete na recepcii pri ubytovaní.

Pláž:
Hotel sa nachádza priamo na piesočnatej pláži s kamienkovým vstupom do mora. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky, osušky a plážový bar sú k dispozícií zadarmo. Vodné športy sú na pláži extra spoplatnené.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Crystal Centro Resort (ex Amara Centro) *****
Typ pláže: mólo, piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 872 381
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-kervansaray-kundu-antalya-turecko-z872381/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií