Hotel Khayam Garden Beach & Spa Novostar

  Tunisko, Nabeul

Khayam Garden Beach & Spa

    Tunisko, Nabeul
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Medzi strediskami Hammamet a Nabeul. Do historického centra Hammametu so starobylou medinou cca 12 km, do mestečka Nabeul s pravidelnými trhmi cca 2 km po pobrežnej promenáde.

Vybavenie

Vstupná hala s recepciou, výťahy, reštaurácia, à la carte reštaurácia, lobby bar, maurská kaviareň, obchodíky so suvenírmi, konferenčná miestnosť, kaderníctvo. Vonku 2 bazény (1 s malým akvaparkom), terasa na opaľovanie s ležadlami a slnečníkmi zadarmo, osušky za kauciu, bar pri bazéne.

Izby

Dvojlôžková izba, promo (DR/DRP): kúpeľňa/WC (sušič vlasov), klimatizácia/kúrenie (obmedzene), minichladnička (za poplatok), trezor, TV/sat., telefón, balkón alebo terasa. Dvojlôžková izba s výhľadom na more (DRSV): pozri DR, výhľad na more Rodinná izba (FR): pozri DR, priestrannejšie Rodinná izba s výhľadom na more (FRSV): pozri FR, výhľad na more

Zábava

Denné aj večerné animačné a zábavné programy pre deti i dospelých. Diskotéka.

Stravovanie

Pozri program all inclusive.

Pláž

Široká piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora pri hoteli, vstup do mora z móla, respektíve kamenistý (odporúčame topánky do vody), ležadlá a slnečníky zadarmo.

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou bufetu Snack počas dňa aj večera 1× za pobyt večera v à la carte reštaurácii (nutná rezervácia) Alkoholické a nealkoholické nápoje miestnej výroby (24 hodín denne)

Športová ponuka

Zadarmo: fitness, tenis (osvetlenie za poplatok), minigolf, aerobik, lukostreľba, stolný tenis, volejbal a ďalšie športové aktivity v rámci animačných programov. Za poplatok: biliard, vodné športy na pláži.

Pre deti

Detský bazénik, ihrisko, miniklub (4 - 12 rokov), detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie).

Pre handicapovaných

Na vyžiadanie DR prispôsobené pre hendikepovaných klientov. Bezbariérový pohyb v areáli hotela.

Internet

Zadarmo: WiFi v lobby.

Platobné karty

VISA, EC/MC.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba, promo, výhľad na more (DR/DRP/DRSV): 3 dospelí + 1 dieťa / 3 dospelí / 2 dospelí + 2 deti / 2 dospelí + 1 dieťa / 1 dospelý + 2 deti Rodinná izba, výhľad na more (FR/FRSV): 4 dospelí, 3 dospelí + 1 dieťa, 2 dospelí + 2 deti Dieťa do 12 rokov

Doba transferu

120 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Khayam Garden Beach & Spa Novostar ****
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 081 913
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-khayam-garden-beach-spa-nabeul-tunisko-z1081913/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Tunisko

Tunisko je štátom severnej Afriky a jeho brehy sú obmývané Stredozemným morom. Bohatá história, v rámci ktorej táto krajina zažila aj francúzsku nadvládu, vytvorila atraktívnu zmes kultúr. Dnešné Tunisko si je veľmi dobre vedomé, aké kvalitné podmienky ponúka pre turistov nielen z Európy. Územie Tuniska je tvorené na severe údolím rieky Medžerda prechádzajúcom cez masív Dorsale po stepi až do najjužnejšie položenej púšte. Najväčším lákadlom sú čarovné tuniská mesta. Ich historické centrá aj tržnice s energickými predavačmi a jedinečnou orientálnou vôňou vás určite uchvátia. Miestne podnebie je veľmi vhodné pre prímorskú dovolenku. Od mája do septembra sa tu môžete stretnúť s tropickými teplotami nad 30 °C. Veľkou prednosťou zájazdov do Tuniska je najmä ich prijateľná cena, výborná letecká dostupnosť a kvalitné služby väčšinou veľkých a luxusných hotelov s orientálnymi architektonickými prvkami. Mimoriadne obľúbený je ostrov Djerba a pevninské lokality Hammamet, Mahdia, Monastir a Sousse.

Tunisko - viac informácií