Apartmány Lanterna

  Chorvátsko, Istria, Poreč

Apartmány LANTERNA

    Chorvátsko, Istria, Poreč
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

Apartmány sa nachádzajú v píniovom lesíku 13 km od Poreče , 100 m od upravenej kamenisto-štrkovej pláže ocenenej modrou vlajkou.

Vybavenie

Súčasťou strediska je obchodné centrum, pošta, ambulancia, zmenáreň, reštaurácie, 4 bary, zábavné centrum Zodijak s nočným barom a diskotékou, bohatá ponuka športov – tenis, pláž. volejbal, minigolf, windsurfing, požičovňa bicyklov, člnov, vodné športy, škola potápania. Wifi v recepcií a v reštaurácií Marina, trezor za poplatok. Parkovanie na centrálnom parkovisku zdarma. Pes povolený, poplatok na mieste 10€/noc.

Ubytovanie

APT 3: 2-lôžková spálňa,obývacia miestnosť s gaučom, kuchynkou, sprcha, WC, balkón, výhľad na more, 37m2. APT 4 : 2-lôžková spálňa, obývacia miestnosť s dvomi lôžkami, kuchynkou, sprcha, WC, balkón s výhľadom na more, 44m2. APT 6: dve 2-lôžkové spálne, obývačka s gaučom, 2 kúpelne, vybavená kuchyňa, 3 balkóny s výhľadom na more alebo park, 70m2 na dvoch podlažiach. Apartmány typ A (Superior) sú kompletne renovované. Apartmány typu B (Štandard) - nezrekonštruované, resp. čiastočne rekonštruované.

Stravovanie

V areáli sú reštaurácie s možnosťou stravovania výberom z jedálneho lístka, v reštaurácií Marina švédske stoly vrátane nápojov.

Poznámka

Poplatky na mieste: - pes 10€ - zviera v klietke 5€ - detská postieľka 5€

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Lanterna Resort a Apartmány Valamar **
Typ pláže: kamienková, skalnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Apartmány Lanterna **
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 258 327
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-apartmany-lanterna-istria-chorvatsko-z1258327/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií