Tekoma Boutique Hotel

  Maurícius, Rodrigues, Anse Ally

Tekoma Boutique Hotel

    Maurícius, Rodrigues, Anse Ally
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom a let na Maurícius.

2: PRÍLET NA MAURÍCIUS
Prílet na Maurícius, transfer do hotela, ubytovanie. Voľno na kúpanie a opaľovanie. Večera a nocľah.

3 - 6: POBYT NA OSTROVE MAURÍCIUS
Pobyt s polpenziou či s All Inclusive na ostrove Maurícius. Programové možnosti viď naša samostatná ponuka na ostrove Maurícius.

7: MAURÍCIUS - RODRIGUES
Raňajky. Transfer na letisko a prelet na 600 km vzdialený ostrov Rodrigues (let trvá cca 2 hodiny). Uvítanie na letisku Plaine Corail a transfer. Voľno na kúpanie. Večera.

8 - 11: RODRIGUES
Pobyt s polpenziou na ostrove, ktorý je 18 km dlhý a maximálne 8 km široký. Voľno na kúpanie , potápanie či individuálne spoznávanie prírodných krás ostrova s rozmanitými planinami . Potápanie je tu najväčšou atrakciou , vzhľadom k veľmi silným spodným prúdom je však vhodné len pre zdatných potápačov. Potápanie je potrebné rezervovať vopred ! Výborné možnosti k peším túram po ostrove, pri ktorých môžete spoznávať tunajšie veľmi prostý život obyvateľov. Odporúčame využiť na prepravu i miestne autobusy , s ktorými môžete cestovať po celom ostrove. Miestne cestovné kancelárie taktiež ponúkajú okružné jazdy po ostrove či lodné výlety na neďaleký ostrov Ile aux Cocos.

12: RODRIGUES - MAURÍCIUS
Raňajky. Transfer na letisko a prelet späť na neďaleký ostrov Maurícius. Transfer do hotela, ubytovanie, voľno.

13: MAURÍCIUS
Pobyt s polpenziou. Voľno na kúpanie, opaľovanie a vodné športy.

14: ODLET DO VIEDNE
Raňajky. Voľno na kúpanie, transfer na letisko a odlet do Viedne.

15: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Tekoma Boutique Hotel **** 4*

Popis: romantický hotel s 15 izbami na západnom pobreží ostrova Rodrigues, pri výbežku Ally na brehu Indického oceánu, 30 minút jazdy od medzinárodného letiska a 20 minút od hlavného mesta Port Mathurin s nákupnými možnosťami.

Vybavenie: bazén, reštaurácia, bar, kúpeľné centrum, bezdrôtový internet za poplatok v areáli hotela, požičovňa automobilov, práčovňa.

Pláž: piesočná pláž priamo pri hoteli, lehátka na pláži zadarmo.

Zábava a šport: vychádzky za krásami ostrova; za poplatok potápanie, kitesurfing, rybolov na otvorenom mori.

Stravovanie: formou polpenzie - raňajky formou bufetu, večere la carte.

Vybavenie izieb: terasa s výhľadom na more, kúpeľňa s WC a sprchou, vonkajšia vaňa, šatňa, klimatizácia, TV, telefón, minibar, trezor.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Tekoma Boutique Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 669 485
Dnes 8–16 h

Lokalita

Maurícius

Čoraz viac obľúbeným rajom slovenských turistov sa stáva prekrásny ostrov v Indickom oceáne, ktorý sa nazýva Maurícius. Považuje sa často za najkrajší na svete, čomu zodpovedá jeho čarovné prostredie. Belavé pláže s jemným pieskom, tyrkysové more, aleje paliem, divoká tropická vegetácia a ústretoví ľudia, to je vizitka Maurícia. Ostrov je obklopený korálovým útesom, takže k jeho jedinečným možnostiam patrí aj pozorovanie podmorského sveta. K tomuto tropickému ostrovu patrí aj ostrov Rodrigues a niekoľko menších ostrovov. Maurícius bol vo svojej histórii kolóniou mnohých európskych štátov, vrátane Francúzska a Veľkej Británie. Vďaka tomu tu popri jedinečnej exotickej prírode nájdeme aj historické mestečká so zachovanými unikátnymi pamiatkami. Na ostrove prevláda slnečné počasie a stabilné teploty okolo 28 °C. Vďaka vlhkému tropickému vzduchu sa tu občas priženú aj veľké búrky.

Maurícius - viac informácií