Leda Beach Hotel

  Turecko, Side

Leda Beach

    Turecko, Side, Turecká riviéra
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha a popis

Hotel Leda Beach sa nachádza pri mori, vo veľmi kľudnej časti Side, len pár minút chôdze od nákupného centra. Hotel je obklopený starovekými zrúcaninami. Letisku Antalya (65 km), Side (100 m), Manavgat (8 km), Antalya (75 km).

Vybavenie hotela

V hoteli je k dispozícii vstupná hala s recepciou, reštaurácia, súkromná pláž, parkovisko, internetová kaviareň, obchody a mnoho ďalšieh

Vybavenie izby

Izby sú komfortné zariadené, s vlastným sociálnym zariadením (kúpeľňou so sprchou / vaňou, WC, sušičom vlasov). Sú vybavené telefónom, TV, minibarom, balkónom (väčšina izieb s výhľadom na more). Všetky hotelové izby sú klimatizované.

Stravovanie

polpenzia

Pláž a plážový servis

- hotel se nachází na písečné pláži
- lehátka a slunečníky jsou zdarma

Pre deti

Detský bazén, detská postieľka (zdarma), detské stoličky. Stráženie detí (za poplatok).

Šport a zábava

Stolný tenis, šípky, motorové vodné športy.

Služby v cene

Stolný tenis, šípky, všetky animačné aktivity.

Služby za poplatok

Za poplatok v hoteli sú: masáže, motorové vodné športy.

Povolená hmotnosť batožiny

23 kg odbavované zavazadlo + 8 kg příruční zavazadlo

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Leda Beach Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 80 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 221 054
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-leda-beach-side-turecko-z1221054/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií