Apartmán Marijana

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Sveti Filip i Jakov

Marijana

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Sveti Filip i Jakov
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

V menšom mestečku cca 800 m od centra s obchodmi, reštauráciami, kaviarňami. Reštaurácie, kaviarne a detské atrakcie na pláži, najbližší obchod s pečivom a zeleninou/ovocím cca 350 m. Centrum susedného mesta Biograd na Moru cca 2 km (cesta možná pozdĺž mora), krásne historické mesto Zadar cca 30 km.

Vybavenie

Celkom 6 apartmánov (3 poschodia), všetky apartmány majú klimatizáciu, vybavený kuchynský kút, denná miestnosť, balkón s posedením, spoločná záhrada, gril.

Izby

AP1: 1 oddelená spálňa s manželským lôžkom a samostatným lôžkom, denná miestnosť s vybaveným kuchynským kútom (chladnička, riad, rýchlovarná kanvica) a prístelkou vo forme rozkladacieho gauča, kúpeľňa/WC, TV/sat., klimatizácia (za poplatok), balkón. AP2: pozri AP1, 2 oddelené spálne s manželskou posteľou.

Stravovanie

Bez stravovania. Možnosť dokúpenia raňajok alebo polpenzie v reštaurácii Livada vzdialenej cca 350 m. Raňajky formou bufetu (nápoje počas raňajok zadarmo - čaj, voda, džús) Večera trojchodová výberom z dvoch menu - polievka, hlavné jedlo a šalát, dezert (nápoje pri večeri nie sú v cene). 1x alebo 2x týždenne grill party (morská, mäsová, burger) alebo pizza večer.

Pláž

Piesočnatá pláž s jemnými kamienkami a pozvoľným vstupom do mora, vhodná pre deti, cca 230 m (dlhá len niekoľko metrov). Ďalej betónové pláty lákajúce na opaľovanie, ktoré tvoria pobrežnú promenádu vedúcu až do centra, lemovanú barmi, kaviarňami a detskými atrakciami. Dno mora kamienkové s pozvoľným vstupom, čiastočne kamenisté (odporúčame obuv do vody). Cestou do Biogradu na Moru malé piesočnato-kamienkové opustené zátoky.

Športová ponuka

Za poplatok: vodné športy na pláži. Dva osvetlené tenisové kurty, plážový volejbal a multifunkčné asfaltové ihrisko cca 200 m.

Pre deti

Atrakcie na pláži za poplatok.

Extra služby

Parkovanie pre 1 auto/apt. zadarmo (ďalšie auto za poplatok cca 3 EUR/deň). Klimatizácia za poplatok cca 6 EUR/deň v prípade používania – splatné v mieste. Osušky za poplatok cca 2 EUR/kus. Pobyt domácich maznáčikov nie je povolený.

Internet

Zadarmo: WiFi v apartmáne.

Maximálna obsadenosť

Apartmán 1 spálňa (AP1): 3 dospelí + 2 deti / 4 dospelí + 1 dieťa / 4 dospelí Apartmán 2 spálne (AP2): 4 dospelí + 2 deti / 5 dospelých + 1 dieťa / 5 dospelých Dieťa do 12 rokov

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 082 063
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií