Hotel Marina Del Marchese Beach Resort

  Taliansko, Kalábria, Botricello

Villaggio Marina del Marchese 4* s bazénem

  Taliansko, Kalábria, Botricello
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Komplex apartmánů Marina del Marchese se nachízí přímo u krásné písečné pláže. Jednotlivá ubytování je vzálena od moře 100-300m. nedaleko jsou městečka Crotone, Tropea a Pizzo Calabro.

Ubytování

Ubytování nabízí pokoje pro 3-4 osoby, které mají koupelnu s wc, telefon, TV-SAT, minibar, trezor, klimatizaci, fén.

Stravování

ALL INLCLUSIVE SOFT

Snídaně, oběd, večeře bufetovým způsobem, nápoje ke stravě voda, víno, nealko.

OPEN BAR 10-19:00 pivo, víno, voda, nealko, místní likéry.

Vybavení

Recepce, restaurace, bar, wifi, venkovní bazén pro dospělé a děti, animace, parkování, plážový servis 500m od hotelu, sportoviště.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Marina Del Marchese Beach Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 253 644
Dnes 8–16 h

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií