Hotel Kairaba Mirbat Resort

  Omán, Dafár [Dhofar], Mirbat

Kairaba Mirbat Resort

    Omán, Omán vnútrozemie, Mirbat
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Kairaba Mirbat rezort sa nachádza v malej, rovnomennej, rybárkej dedine na výbežku zvanom Mirbat Cove. Táto jedinečná poloha kombinuje prírodné skalnaté pobrežie s plážami a zátokami s jemným pieskom. Necelých 70 Km od mesta Salalah tak dodávajú rezortu jedinečný pokoj a pocit súkromia.

Vybavenie

237 izieb, vstupná hala s recepciou, výťahy. Reštaurácia: Sumhuram – bufetová medzinárodná, Al Dana – ryby a morské plody, Sushi lounge - suši. Bary: The Wharf – pri bazéne, The Cove –anglický sports pub, Lobby Lounge – kaviareň. Konferenčné miestnosti, obchod so suvenírmi, v záhrade bazén (2 000 m 2), vírivka, terasa na opaľovanie, zmenáreň, parkovisko, wellness, potápačská škola.

Izby

DRX: kúpeľňa/WC (sušič vlasov), individuálna klimatizácia, LCD TV/sat., telefón, minibar (za poplatok), trezor, župany, súprava na prípravu kávy a čaju, bezplatná balená voda denne dopĺňaná, balkón alebo terasa. Výber z dvoch samostatných alebo jednej manželskej postele. Na vyžiadanie možnosť prepojených izieb
DRS: pozri DRX, priestrannejšie.

Stravovanie

Ultra all inclusive, pozri popis.

Pláž

Niekoľko pláží vo vzdialenosti 100 – 300 metrov od hlavnej budovy. Pláže sú piesočné oblkopené skalami a s kamenným podložím (odporúčame obuv do vody), ležadlá a slnečníky zadarmo na oboch plážach zadarmo. Pri najvzdialenejšej pláži je malé občerstvenie.

Program all inclusive

Program Ultra All Inclusive Raňajky formou bufetu – reštaurácia Sumhuram 07:00-10:00 hod. Neskoré raňajky – v Lobby Lounge 10:00 – 12:00 hod. Obed formou bufetu – reštaurácia Sumhuram 12:30 – 14:30 hod. Snacky – v Lobby Lounge 12:00 – 18:00 hod. Zdravé občerstvenie – v The Wharf 11:30 – 12:30 / 16:30 – 17:30 Zmrzlina – v Lobby Lounge 12:00 – 21:00 hod. Zmrzlina – v The Wharf 10:00-18:00 hod. Večera formou bufetu – reštaurácia Sumhuram 18:00 – 21:30 hod. Večera formou set menu – reštaurácie Al Dana 18:30 – 21:30 (nutná rezervácia minimálne 24 hodín vopred) – 1x do 7 dní pobytu, 2x pri pobyte na 8 – 11 dní, 3x pri pobyte nad 12 dní Večera formou set menu – reštaurácia Sushi Lounge 19:00 – 22:30 hod. (nutná rezervácia minimálne 24 hodín vopred) – 1x do 7 dní pobytu, 2x pri pobyte na 8 – 11 dní, 3x pri pobyte nad 12 dní Všetky nealkoholické nápoje a alkoholické nápoje (pivo, víno, koktaily) – podľa ponuky
Podľa vládneho nariadenia sultanátu Omán sa akoholické nápoje nápoje podávajú: nedeľa – štvrtok 12:00 – 15: 00 / 18:00 – 01:00 hod. piatok a sobota 14:00 – 01:00 hod.

Športová ponuka

Zadarmo: fitness, trasa na jogging, stolný tenis, plážový volejbal, pool volejbal, bedminton, stolný hry, futbal
Za poplatok: tenis, jazda na kajakoch, potápanie, šnorchlovanie.

Pre deti

Oddelený detský bazén, miniklub, ihrisko, služba stráženie detí za poplatok (na vyžiadanie), detská postieľka zdarma (na vyžiadanie).

Extra služby

Pobyt zdarma pre dieťa do 6 rokov. Pri obsadenosti 2 dospelí + 2 deti má nárok na prístelku iba 1 dieťa. Druhé zdieľa posteľ s rodičmi. Možnosť rezervácie hotelového autobusu do centra Salalah. Hotel ponúka zadarmo popoludňajší snack v bare pri bazéne na objednávku

Wellnes

Chavan Spa Za poplatok: masáže, spa centrum

Internet

Zadarmo: WiFi v priestoroch rezortu

Platobné karty

VISA, EC / MC, AMEX, Diners Club.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DRX/DRS): 3 dospelí / 2 dospelí + 2 deti / 2 dospelí + 1 dieťa / 2 dospelí / 1 dospelý + 2 deti / 1 dospelý + 1 dieťa / 1 dospelý Dieťa do 12 rokov

Doba transferu

60 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Kairaba Mirbat Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 924 387
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-kairaba-mirbat-resort-oman-vnutrozemie-oman-z924387/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Omán

Arabský štát Omán poskytuje široké možnosti rozvoja cestovného ruchu. Jeho prostredie predstavuje rozprávkovú ríšu orientu. Z prírodného hľadiska je tvorený púšťami, oázami, horskými masívmi a úrodnými nížinami pozdĺž prechodných alebo trvalých riek. Skutočnú krásu predstavujú nedotknuté pláže Arabského mora. Najobľúbenejšie obdobie pre návštevu Ománu je október až máj. V zime siahajú teploty v Ománe mierne nad 20 °C, preto je to ideálne obdobie na cestovanie, na jar a na jeseň sú zase skvelé podmienky pre pobyt pri mori. V lete panujú horúčavy aj nad 40 °C. Doslova magické sú rôzne prejavy a zvyklosti miestnej kultúry. Najviac preslávené sú miestne bazáre a trhy. Ománska kuchyňa je veľmi pestrá a môže sa pochváliť najmä skvelou prípravou rýb, mäsa a prílohami, akými sú ryža alebo chlebové placky. Exkluzívna je tradičná káva z Džezva. Najvyhľadávanejšou prímorskou lokalitou v Ománe je Dafár.

Víza
• môžu turisti vybaviť elektronicky - cez webovú stránku https://evisa.rop.gov.om (len v angličtine)
• alebo po prílete do destinácie

Omán - viac informácií