Hotel Mediterranean White Resort

  Grécko, Santorini, Agia Paraskevi

Mediterranean White

    Grécko, Santorini, Kamari
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Poloha: Hotel má skvelú polohu a je asi 150 od pláže, asi 1,5 km na pláž Kamari a asi 6 km na Fira kyvadlová doprava (4x denne do Fira a Kamari, za poplatok). Vinárstvo v tejto oblasti. Doba prenosu je približne 10 až 45 minút.

Vybavenie hotela : V hoteli je 64 izieb, Wi-Fi (k dispozícii vo všetkých verejných priestoroch), internetový kútik (v cene), bar, vo vonkajšom areáli je bazén, početné vírivky roztrúsené po celej záhrade a samostatný detský bazén.

Dvojlôžková izba (A2-4) s klimatizáciou, trezorom, satelitný TV, kúpeľňa s vaňou alebo sprchou, balkón alebo terasa s výhľadom do záhrady. Jednolôžková izba (A1A) bez balkóna alebo terasy, inak rovnaké vybavenie ako A2A, možnosť rezervácie. Alternatívne aj ako ekonomická izba (A2-4S) v hlavnej budove. Priestranné izby typu Superior (A2-4F) ponúkajú bočný výhľad na more, inak ako A2A. Junior suites (A2-4D) majú výhľad na more, inak rovnaké funkcie ako A2A.

Stravovanie: Raňajky, polpenzia alebo plná penzia . Bufety.

Info: Kategória krajiny: 5 hviezdičiek.

Upozornenie: Vonkajšie aktivity a zariadenia sú k dispozícii za priaznivého počasia.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Mediterranean White Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 300 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Lage: Das Hotel bietet eine hervorragende Lage und ist ca 150 vom Strand, ca. 1,5 km zum Strand von Kamari und ca. 6 km nach Fira entfernt Shuttle-Service (4x täglich nach Fira und Kamari, gegen Gebühr). Weingüter in der Umgebung. Die Transferzeit beträgt ca. 10 bis 45 Minuten.

Ausstattung: Das Hotel verfügt über 64 Zimmer, WLAN (in öffentlichen Bereichen inklusive), Internetecke (inklusive), Bar. In der Außenanlage befinden sich ein Swimmingpool, zahlreiche Whirlpools, die innerhalb der Gartenanlage verteilt und ein separates Kinderbecken.

Unterbringung: Doppelzimmer (A2-4A) mit Klimaanlage, Safe, SAT-TV, Bad mit Badewanne oder Dusche, Balkon oder Terrasse mit Gartenblick. Einzelzimmer (A1A) ohne Balkon oder Terrasse, sonst gleiche Ausstattung wie A2A, buchbar. Wahlweise auch als Sparzimmer (A2-4S) im Haupthaus. Geräumigere Superior-Zimmer (A2-4F) bieten seitlichen Meerblick, sonst Ausstattung wie A2A. Juniorsuiten (A2-4D) verfügen über Meerblick, sonst gleiche Ausstattung wie A2A.

Essen & Trinken: Frühstück, Halbpension oder Vollpension. Buffets.

Info: Landeskategorie: 5 Sterne.

Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 909 381
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-mediterranean-white-santorini-grecko-z909381/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií