Hotel Novotel Coralia

  Indonézia, Lombok, Kuta Lombok

Melia Bali Villas ***** - Novotel Coralia ****

  Indonézia, Bali, Lombok, Kuta Lombok, Nusa Dua
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Program zájazdu:
1.deň ODLET Z VIEDNE
Odbavenie na letisku 2 hodiny pred odletom. Odlet do Denpasaru.
2. deň PRÍLET NA BALI
Prílet na Bali na letisko v hlavnom meste Denpasar. Uvítanie na letisku a transfer do hotela podľa výberu.
3. – 5. deň BALI
Raňajky. Voľný program. Dlhé piesčité pláže s nádherne čistou morskou vodou Vás lákajú na surfovanie, potápanie či rybárčenie. Ostrov Bali však ponúka okrem pláží aj niečo viac – fascinujúce vnútrozemie ostrova s bujnou tropickou vegetáciou. Možnosť využitia ponuky fakultatívnych výletov s česky hovoriacim sprievodcom – Besakih, Tenganan, Barong, Kintamani, Mengwi, Tanah Lot, Opičí les, Goa Gajan, maliarska dedina Ubud, Batubulan, Bali Hai a mnohé ďalšie. Medzi najväčšie atrakcie patrí návšteva sopky Gunung Agung a sopky Batur, pod ktorou sa rozkladá veľké sladkovodné jazero. Pre dobrodružnejšie povahy možnosť prenájmu automobilu (odporúčame prenájom auta aj s vodičom) a možnosť individuálneho spoznávania Bali. K Vášmu príjemnému pobytu prispeje množstvo vynikajúcich indonézskych reštaurácií a barov. Miestne obchodíky ponúkajú vynikajúce nákupné možnosti suvenírov, drevených vyrezávaných sošiek, textilu a ďalších drobností. Pri nákupe si môžete vyskúšať schopnosť Vášho zjednávania, ktoré je tu zvykom.
6.deň BALI- LOMBOK
Raňajky. Transfer do prístavu alebo na letisko a odchod na neďaleký ostrov Lombok. Uvítanie a transfer do hotela podľa výberu. Na prvý pohľad rozoznáte rozdiely medzi prírodou, ale i miestnymi obyvateľmi oboch ostrovov.
7. – 8. deň LOMBOK
Raňajky. Voľný pobyt na tomto nádhernom a panenskom ostrove. Lombok je približne rovnako veľký ako Bali, ale hustota obyvateľstva je tu niekoľkokrát nižšia ako na Bali. Ponúka sa tu množstvo výletov do vnútrozemia, vrátane výstupu na sopku. Potápači nájdu skvelé podmienky na neďalekých ostrovoch Gilli. Pre náročných je možné uskutočniť i trojdenný výlet na ostrov prajašterov Komodo.
9. deň ODLET DO VIEDNE
Raňajky. Transfer na letisko a odlet späť do Viedne.
10. deň PRÍLET DO VIEDNE
Popis hotelu Melia Bali Villas ***** 5*
Popis 

luxusný hotelový komplex sa rozkladá v tropickej záhrade priamo pri najkrajšej balijskej pláže Nusa Dua. Spolu 495 izieb typu Superior,alebo Suite za príplatok.

Vybavenie

5 reštaurácií, 4 bary, obchodná pasáž, business centrum s internetom, konferenčné priestory pre 400 osôb, detský kútik, kaderníctvo

Pláž

piesočná pri hoteli. Jedna z najlepších na Bali.

Zábava a šport

bazén, fitness, tradičné masáže, sauna, 2 tenisové kurty, squash, centrum vodných športov, animačné programy

Stravovanie

raňajky formou bufetu. Široká ponuka medzinárodných kuchýň formou bufetu či a la carte.

Vybavenie izieb

klimatizácia, kúpeľňa s WC, fén, TV, telefón, trezor, varná kanvica, minibar, internet, balkón alebo terasa

Na izbe maximálne 3 osoby.
Popis hotelu Novotel Coralia **** 2*

 Najluxusnejší hotel na ostrove Lombok sa nachádza na jeho najkrajšie a veľmi pokojné pláži Kuta. Ubytovanie je možné v jednom z 77 luxusných izieb alebo v typických sasackých bungalovoch za príplatok.

Vybavenie

2 reštaurácie, 2 bary, konferenčné miestnosti, detský kútik, obchod so suvenírmi

Pláž

piesočnatá pri hotelui
Zábava a šport
3 bazény, detský bazén, jacuzzi, tradičné masáže, fitness, stredisko vodných športov, požičovňa bicyklov, animačné a športové programy

Stravovanie

raňajky formou bufetu, možnosť stravovania a la carte v hotelových reštauráciách

Vybavenie izieb

klimatizácia, kúpeľňa s WC, fén, TV, telefón, minibar, varná kanvica, trezor

Na izbe maximálne 3 osoby.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Meliá Bali Hotel Resort *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 562 866
Dnes 8–16 h

Lokalita

Indonézia

Indonézia je momentálne štvrtá najľudnatejšia krajina sveta. Napriek tomu je celková plocha s 17 500 ostrovmi dostatočne veľká na to, aby sa na každom z nich našiel nejaký panenský kút stvorený pre nezabudnuteľnú exotickú dovolenku. Niektoré názvy známych indonézskych ostrovov sú celosvetovým synonymom pre tropický raj. V tomto ohľade je asi najznámejší ostrov Bali. Príroda Indonézia je vskutku jedinečná. V poradí hneď za Brazíliou tu žije najviac druhov živočíchov a rastlín na svete, čo samozrejme umožňujú početné porasty tropického pralesa. Indonézska ekonomika patrí k najrýchlejšie rastúcim v celej juhovýchodnej Ázii. A práve cestovný ruch v nej má svoje dôležité zastúpenie. Skrátka, v Indonézii je toho tak veľa na spoznávanie. Vedeli ste, že v celej Indonézii sa hovorí viac než štyrmi stovkami jazykov? Mimoriadne bohatý je aj podmorský život v okolí indonézskych ostrovov, preto tu patrí potápanie a šnorchlovanie medzi mimoriadne obľúbené a vyhľadávané aktivity.

Indonézia - viac informácií