Hotel Meridijan

  Chorvátsko, Pag, Pag mesto

Hotel Meridijan

    Chorvátsko, Chorvátské ostrovy, Pag, Pag mesto
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Charakteristika

moderně vystavěný hotel, svým vybavením, kvalitními službami a pěknou polohou uspokojí i náročnější klienty. Vzdálenost do historického centra cca 7 min. chůze. Hotel je pouze pro klienty nad 16 let.

Ubytování

dvoulůžkové prostorné nekuřácké pokoje (mořská strana s možností přistýlky) mají vlastní soc. příslušenství, balkon, mini bar, telefon, TV/SAT, wi-fi a klimatizaci. Většina hotelové kapacity je orientována na mořskou stranu, ostatní pokoje jsou s výhledem do parku.

Stravování

snídaně i večeře formou bufetu.

Vybavenost

restaurace, bar, směnárna, salon, venkovní bazén otevřen od května do října. Možnost využití fitness centra a bohaté nabídky wellness a spa centra (kosmetika, manikúra, pedikúra, depilace, masáže, sauna, vířivka - vše za poplatek) v sousedním hotelu Pagus. Plážový volejbal, tenis, mini golf a mnoho dalších sportovních příležitostí. Parkování v podzemní garáži i před hotelem za příplatek. Hotel nepovoluje domácí zvířata.

Pláž

50 m, s drobnými oblázky a pozvolným vstupem do moře.

Nástup na ubytování

sobota od 14 h.

Poznámka

GPS: 44.449113, 15.053066

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Meridijan ****
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 308 246
Dnes 8–16 h

Lokalita

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií