Miramar Sunny Hotel by Valamar

  Chorvátsko, Istria, Rabac

Hotel Miramar

    Chorvátsko, Istria, Rabac
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Tipy

blízko pláže - blízko Rabacu

Obecný popis

Miramar Sunny Hotel & Residence se nachází v bujné středomořské zeleni na poloostrově Sv. Andrija, jen několik málo kroků od překrásných pláží a tyrkysového moře. Hotel se svým obnoveným vzhledem poskytuje dokonalé prostředí pro odpočinek a aktivní dovolenou.

Poloha

ubytování se nachází uprostřed borového háje, na severním okraji městečka Rabac, zhruba 700 m od centra města.

Vybavení

bar, restaurace, směnárna, terasa, venkovní bazén se slanou vodou, dětský bazén, slunečníky a lehátka u bazénu.
Wi-Fi k dispozici zdarma (bez garance rychlosti připojení).

Ubytování

DBL - 2+0 Standart, cca 16-20 m2 - 2lůžkový pokoj Standart se sprchou a WC. DBL(+1) - 2+1 Superior B, cca 16-20 m2 - 2lůžkový pokoj Superior se sprchou a WC, s možností přistýlky, balkon. DBL - 2+0 Superior BM, cca 16-20 m2 - 2lůžkový pokoj Superior se sprchou a WC, balkon s orientací na mořskou stranu. DBL(+1) - 2+1 Superior BM, cca 16-20 m2 - 2lůžkový pokoj Superior se sprchou a WC s možností přistýlky, balkon s orientací na mořskou stranu. Pokoje jsou vybaveny: klimatizace, sprcha a WC, SAT TV, fén, telefon, Wi-Fi k dispozici (není garantována rychlost připojení).

Stravování

snídaně formou bufetu.

Doplňující informace

dětská postýlka: na zpětné potvrzení, za poplatek 5 EUR/noc
domácí zvíře: na zpětné potvrzení, za poplatek 20 EUR/noc
parkování: v blízkosti hotelu, zdarma

Sport a zábava

pronájem jízdních kol a organizované cyklistické túry (za příplatek), populární tenisový kemp Hannes Zischka v blízkosti hotelu (za příplatek), vodní sporty (na pláži, za příplatek,), večerní živá hudba (před a po sezóně)

Pláž

oblázkové, místy kamenité s pozvolným vstupem do moře, vhodné pro děti.
Vzdálenost od pláže: cca 70 m.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Miramar Sunny Hotel by Valamar ***
Typ pláže: kamenistá, kamienková
Vzdialenosť od pláže: 70 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 255 361
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-hotel-miramar-istria-chorvatsko-z1255361/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií