Hotel Mövenpick Resort Sharm El Sheikh

  Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay

Mövenpick Resort Sharm el-Sheikh

    Egypt, Sharm El Sheikh, Naama Bay
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Poloha:
Atraktívny hotel sa nachádza na miernom kopci, priamo pri piesočnatej pláži, na konci Na´ama Bay s výhľadom na záliv. Od letiska je hotel vzdialený približne 10 km. Vedľa hotela vedie promenáda do živého centra.

Popis:
Komfortný hotelový komplex má spolu 298 izieb a 4 vilky s veľkou terasou a súkromným bazénom. K vybaveniu patrí recepcia s lobby barom, hlavná reštaurácia s terasou, 2 á la carte reštaurácie, niekoľko barov, kaviareň, obchodná pasáž, bankomat a kadernícky salón. V peknom vonkajšom areáli sa nachádza sladkovodný bazén so slnečnom terasou a barom. Ležadlá, slnečníky a osušky sú k dispozícii zdarma pri bazéne aj na pláži.

Ubytovanie:
Vkusne zariadené štandardné izby sú vybavené kúpeľňou so sprchou, WC, sušičom vlasov, satelitnou TV, telefónom, trezorom, klimatizáciou a každá z izieb má balkón alebo terasu. Na izbách je Wi-Fi pripojenie zdarma. V hoteli sú tiež izby s výhľadom na bazén alebo na more. K dispozícii sú tiež izby typu deluxe, ktoré sa nachádzajú na prízemí hotela a majú výhľad na bazén alebo na more.

Stravovanie:
Polpenzia alebo all inclusive.

Polpenzia – raňajky a večere formou bufetu.

All inclusive - raňajky, obedy a večere formou bufetu, počas dňa ľahké občerstvenie, káva, čaj v časoch určených hotelom, zmrzlina od 10:00 do 16:00, miestne nealkoholické a alkoholické nápoje od 8:00 do polnoci.

Šport a zábava:
Posilňovňa, stolný tenis, volejbal, aerobik. Za poplatok tenis, kúpeľné centrum, masáže, vodné športy na pláži od miestnych poskytovateľov. Niekoľkokrát do týždňa sú organizované denné a večerné animačné programy.

Deti:
Mini klub pre deti vo veku 4 až 12 rokov, detské ihrisko, detský bazén.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Mövenpick Resort Sharm El Sheikh *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 992 982
Dnes 8–16 h

Lokalita