Hotel Oazis

  Bulharsko, Albena

Oasis

    Bulharsko, Albena
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Vo výhodnej polohe v blízkosti centra strediska, pri promenáde a v blízkosti pláže. V okolí reštaurácie, bary a obchody.

Vybavenie

Vstupná hala s recepciou, výťah, lobby bar, reštaurácia s terasou, minimarket. V záhrade bazén, snack bar pri bazéne a terasa s ležadlami a slnečníkmi zadarmo. Z druhej strany hotela v záhrade nový bazén spoločný pre susedný hotel.

Izby

DR/DRP: WC/kúpeľňa, klimatizácia, TV, telefón, balkón alebo terasa.
FR: pozri DR, priestrannejšie.

Zábava

Možnosti zábavy a nákupov v bezprostrednom okolí.

Stravovanie

Pozri program all inclusive.

Pláž

Piesočnatá pláž cca 100 m, 2 ležadlá a slnečník/izba zadarmo.

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou jednoduchého bufetu Ľahký snack (15.00 – 17.00 hod.) Vybrané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 23.00 hod.)

Športová ponuka

Za poplatok: veľký výber športov v rámci strediska

Pre deti

Detský kútik, bazén, miniklub, príležitostné detské animácie, detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie).

Internet

Zadarmo: WiFi v lobby

Platobné karty

VISA / Mastercard

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DRP): 3 dospelí / 2 dospelí + 1 dieťa / 2 dospelí Dvojlôžková izba (DR): 3 dospelí / 2 dospelí + 1 dieťa / 2 dospelí / 1 dospelý + 2 deti / 1 dospelý + 1 dieťa / 1 dospelý Rodinná izba (FR): 3 dospelí + 1 dieťa / 3 dospelí / 2 dospelí + 2 deti / 2 dospelí + 1 dieťa Dieťa do 14 rokov

Doba transferu

60 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Oazis ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 257 458
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-oasis-albena-bulharsko-z1257458/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je štát ležiaci v juhovýchodnej Európe, ktorého východnú hranicu tvorí Čierne more. Dĺžka pobrežia, ktoré má veľmi rozmanitý charakter, je takmer 400 kilometrov. Nájdeme tu dlhé piesočnaté pláže, ústia mnohých riek aj skalnaté zátoky. Krajina je smerom do vnútrozemia skôr hornatá, v pohorí Rila sa týči takmer 3000 metrov vysoký vrchol Musala, ktorý je zároveň najvyššou horou celého Balkánskeho polostrova. Hlavným mestom Bulharska je Sofia, ktorá leží na historicky dôležitých obchodných cestách spájajúcich Európu a Orient. Podnebie pri pobreží Čierneho mora má stredomorský charakter, čo znamená, že v letných mesiacoch prevažujú jasné a teplé dni s minimom zrážok. Prímorské letoviská v Bulharsku prudko ožili okolo roku 2000 a odvtedy tu ponúkajú svoje vysoko štandardné služby rôzne nové alebo zrekonštruované hotely. A to všetko za prijateľnú cenu. Rovnako aj miestne reštaurácie ponúkajú rôzne typicky balkánske špeciality za dostupnejšie ceny.

Bulharsko - viac informácií