Hotel Family Olive

Slovensko, Južné Slovensko, Patince

Bonaparte, Korzika, Olive

    Slovensko, Západné Slovensko, Patince
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Úvod

Letné termálne kúpalisko Patince sa nachádza 15 km od Komárna smerom na Štúrovo pri najjužnejšej obci Slovenska, Patince. Areál sa nachádza v oblasti najdlhšieho slnečného svitu a najvyšších teplôt nameraných na území našej republiky. Rekreačný areál bol vybudovaný v okolí termálneho prameňa, ktorý vyviera z hĺbky 160–200 m, má teplotu 27C°.

Poloha

Všetky ubytovacie zariadenia sa nachádzajú priamo v areáli letného kúpaliska.

Ubytovanie

Penzión Bonaparte a Korzika**
Dvojlôžkové izby s možnosťou 1-2 prísteliek (14-26 m2). V Bonaparte aj rodinné bunky v zložení 2 dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky.
Všetky izby kúpeľňa, TV, rádio, chladnička a klimatizácia
Penzión Olive*** 
Dvojlôžkové izby (25 m2), dvojlôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek (41 m2), rodinné bunky v zložení dvojlôžková a trojlôžková izba.
Všetky izby kúpeľňa, TV, rádio, Wi-Fi, balkón, ventilátor, chladnička.

Stravovanie

Raňajky rozšírené kontinentálne, večere 2-chodové menu polievka a hlavné jedlo.

Vybavenie a služby hotela

V areáli sa nachádza päť bazénov (športový, rekreačný, detský, plavecký a sedací bazén) s termálnou vodou 27,5 °C, tobogany, volejbalové ihriská, tenisový kurt, minigolfové ihrisko, požičovňa bicyklov, umelé jazero s možnosťou vypožičiavania člnkov a vodných bicyklov poskytujú širokú škálu aktívneho oddychu. Areál ponúka aj množstvo bufetov a reštaurácií s možnosťou rôzneho typu stravovania a občerstvenia. Pre rodiny s malými deťmi sú k dispozícií rôzne ihriská. Wellness centrum s veľkým bazénovým a saunovým svetom vo Wellness hoteli Patince. Parkovanie pred penziónmi v cene pobytu.

Poznámka

V žiadnom zariadení nie je možné ubytovanie so psom.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 345 865
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií