Hotel Pandanus Beach Resort & Spa

  Vietnam, Phan Thiet, Mui Ne

Pandanus Resort

    Vietnam, Phan Thiet
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Rezort v rozsiahlej tropickej záhrade leží priamo pri piesočnatej pláži, neďaleko slávnych piesočných dún. Mestečko Phan Thiet je vzdialené cca 15 minút jazdy.

Vybavenie

Vstupná hala s recepciou, zmenáreň, reštaurácia, bazén, bar pri bazéne, salón krásy, obchod so suvenírmi, business centrum.

Izby

DRS: klimatizácia, kúpeľňa s WC, TV/sat., telefón, súprava na prípravu čaju a kávy, minibar za poplatok, trezor, sušič na vlasy, balkón alebo terasa, umiestnenie v dvoj či trojposchodových budovách. BG: pozri DRS, samostatné vilky roztrúsené v záhrade.

Zábava

Hotel usporadúva zábavné večery.

Stravovanie

Raňajky formou bufetu, večera formou bufetu alebo menu, možnosť dokúpenia programu all inclusive.

Pláž

Piesočnatá pláž priamo pri hoteli, ležadlá a slnečníky zadarmo.

Program all inclusive

Raňajky, obed a večera formou bufetu alebo výberu z menu Nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej výroby Jedlo a nápoje sa podávajú v týchto reštauráciách a baroch – Café Blue Lagoon (po celých 24 hodín), Sun Terrace Restaurant Waterfall Lounge Denne dopĺňaný minibar (nealko, voda, pivo) Vybrané procedúry v kúpeľoch Peony – 1× procedúra denne Fitnes, lekcie taiči, joga, tenis, bedminton, požičovňa bicyklov, jacuzzi Stráženie detí

Športová ponuka

Zadarmo: pozri program all inclusive.

Pre deti

Stráženie detí za poplatok.

Wellnes

Kúpele Peony Spa ponúkajúce široký výber masáží a kúpeľných procedúr

Internet

Zadarmo: WiFi v lobby.

Platobné karty

EC / MC, VISA.

Maximálna obsadenosť

Dvojlôžková izba (DRS): 2 dospelí/1 dospelý Bungalov (BG): 3 dospelí/2 dospelí + 1 dieťa/2 dospelí/1 dospelý + 2 deti/1 dospelý + 1 dieťa/1 dospelý Dieťa do 12 rokov

Doba transferu

230 min

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Pandanus Beach Resort & Spa ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 995 187
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-pandanus-resort-vietnam-pevnina-vietnam-z995187/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Vietnam

Krajina bývalej Indočíny má svojim návštevníkom veľa čo ponúknuť. Stačí sa zamyslieť nad miestnou tradičnou kultúrou a okolitými vplyvmi na ňu najmä počas posledného tisícročia. Táto zmes robí z Vietnamu ťažisko kultúrnych hodnôt a odkazov na vývoj ľudskej spoločnosti v juhovýchodnej Ázii. Na túto oblasť mala už od nepamäti silný vplyv predovšetkým Čína, v čase kolonializmu sa pridalo Francúzsko a ďalšie okolité prvky orientu, ktoré v nedávnej dobe ešte dotvorili vplyvy komunizmu. Našťastie, krvavá minulosť je už preč a Vietnam sa otvoril turistom, ktorí nestačia žasnúť, aké poklady krajiny ukrýva. Návštevníkov očarí nielen nádhernými tropickými a subtropickými scenériami a krásnou prírodou zahŕňajúcou ryžové políčka, pláže s bielym pieskom, tyrkysové more, horské chrbty s divokou vegetáciou, ale aj svojráznou kultúrou, zvykmi a výnimočne výbornou kuchyňou. Atmosféru dokresľujú taktiež rušná veľkomestá.

Vietnam - viac informácií