Penzión Anto

Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd na Moru

Penzión ANTO

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Biograd na Moru
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
popis

400 m pláže, 400 m od centra.

Vybavenie

Penzión so 14 apartmánmi a 6 izbami. Má vlastnú klimatizovanú reštauráciu, dvor s terasou a grilom, bezplatné parkovisko, apartmány s TV, WiFi grátis. Pes za poplatok na mieste 5€/noc

Ubytovanie

S2-3: štúdia pre 2 až 3 osoby, obývacia izba s dvojlôžkom a jedným samostatným lôžkom, kuchynský kút, kúpeľňa. 23m2 + terasa. APT 2+2: pre 4 – 5 osôb, 2-lôžková spálňa, obývačka s gaučom a samostatným lôžkom, kuchynský kút, kúpeľňa. 40m2 + terasa I2: 2-lôžková izba s kúpeľňou, chladnička v izbe. Štúdia a apartmány majú klimatizáciu za poplatok 5€/deň.

Stravovanie

raňajky formou bufetových stolov, večere – výber zo 5 menu.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 118 341
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií