Penzion Tomi

  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Biograd na Moru

Penzion Tomi

    Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar, Biograd na Moru
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Info

check-in: 13.00 hod. / check-out: 09.00 hod.

Poloha

Penzión Tomi je situovaný v turisticky najzaujímavejšej časti letoviska. Je obľúbeným miestom na letnú dovolenku nielen pre rodiny s deťmi. Asi 500 m od penziónu je vyhlásená pláž Dražica s tobogánom a ďalšími plážovými atrakciami. Za malebnou histróriou a romantikou sa môžete vydať po asi 10 min. prechádzke do centra. Biograd na Moru je mesto s hotelmi, vilami, auto kempami, apartmánmi, reštauráciami a obchodmi. Svojim príjemným podnebím, priezračným morom a bujnou vegetáciou sa oblasť stala vyhľadávanou medzi turistami z celej Európy.

Vybavenie

Izby rozdelené do troch poschodí, v suteréne penziónu je jedáleň s možnosťou vonkajšieho posedenia.

Ubytovanie

Penzión Tomi ponúka jednoduché ubytovanie penzionového typu. Ubytovanie je zabezpečené v dvoch, troch a štvorlôžkových izbách, niektoré izby sú s balkónom. Bližší opis každého typu izby nájdete nižšie v popise každej ubytovacej jednotky.

Stravovanie

Polpenzia kontinentálna - raňajky, večere (jednotné menu, podávané samoobslužne) a nápoj k strave zdarma. Odporúčame tiež návštevu miestnych reštaurácií.

Šport

V blízkosti penziónu šprtové ihrisko, tobogán, bazén s morskou vodou, vodné lyžovanie, potápanie, požičovňa vodných skútrov a lodičiek, windsurfing, plážový volejbal, tenisové kurty (vo veľkom počte), priestor na cvičenie, cyklotrasy. V mestečku promenáda so stánkami so suvenýrmi, možnosť vyhliadkovej prehliadky vláčikom, prístav, vinárne, kaviarne, diskotéky, bohatý společenský nočný život.

Pláž

Okruhliaková: vzdialená od penziónu asi 500 m, rozľahlá pláž s množstvom športového vyžitia a atrakciami, súčasťou pláže je bazén s morskou vodou. Pozvoľný vstup do mora. Okruhliakovo-piesočná: vzdialená od penziónu asi 700 m, prekrásna pláž 'Soline' . Pozvoľný vstup do mora.

Mora

asi 500 m od penziónu.

Vzdialenosť od centra (metre)

asi 400

Ďalšie informácie

Možný pobyt s domácim miláčikom (malým).

T 03 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 3 lôžkami as vlastným soc. zariadením, terasa spoločná s izbou č. 04 a 05. Nachádza sa v 1. poschodí.

T 04 1/2

Obsadenosť 2 osoby, izba s 2-lôžkovou posteľou, s vlastným soc. zariadením, terasa spoločná s izbou č. 03 a 05. Nachádza sa v 1. poschodí. Jedná sa o menšiu izbu.

T 05 1/2

Obsadenosť 2 osoby, izba s 2-lôžkovou posteľou, s vlastným soc. zariadením, terasa spoločná s izbou č. 03 a 04. Nachádza sa v 1. poschodí.

T 06 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 2-lôžkovou posteľou a 1x lôžko, s vlastným soc. zariadením, balkón. Izba je v 2. poschodí.

T 07 1/2

Obsadenosť 2 osoby, izba s 2-lôžkovou posteľou s vlastným soc. zariadením. Nachádza sa v 2. poschodí.

T 08 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 3 lôžkami, soc. zariadenie sa nachádza na chodbe, balkón. Izba je v 2. poschodí.

T 09a 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 3 lôžkami, soc. zariadenie sa nachádza na chodbe a je spoločné s izbou č. 09b, balkón. Izba je v 2. poschodí.

T 09b 1/4

Obsadenosť 4 osoby, izba s 2-lôžkovou posteľou a 2x 1-lôžkové posteľ, soc. zariadenie sa nachádza na chodbe a je spoločné s izbou č. 09a, balkón. Izba je v 2. poschodí.

T 10 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 3 lôžkami as vlastným soc. zariadením na izbe. Nachádza sa v 3. poschodí.

T 11 1/2

Obsadenosť 2 osoby, izba s 2 lôžkami s vlastným soc. zariadením na izbe. Nachádza sa v 3. poschodí.

T 12a 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 3 lôžkami, soc. zariadenie sa nachádza na chodbe a je spoločné s izbou č. 12b, balkón. Izba je v 3. poschodí.

T 12b 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 3 lôžkami, soc. zariadenie sa nachádza na chodbe a je spoločné s izbou č. 12a, balkón. Izba je v 3. poschodí.

T 13 1/3

Obsadenosť 3 osoby, izba s 2-lôžkovou posteľou a 1x lôžko, soc. zariadenie sa nachádza na chodbe, balkón. Izba sa nachádza v 3. poschodí.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Penzion Tomi *
Typ pláže: kamienková
Vzdialenosť od pláže: 300 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 797 057
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií