Pestana Delfim Beach & Golf Hotel

  Portugalsko, Algarve, Alvor

Pestana Delfim

    Portugalsko, Algarve, Alvor
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Poloha: Jemná, dlhá piesočná pláž Alvor je vzdialená asi 150 metrov. Malá rybárska dedinka Alvor je vzdialená asi 20 minút pešo, autobusová doprava je k dispozícii. Po meste Portimão je to asi 5 km. Doba prenosu: približne 60 až 160 minút.

Vybavenie: 312 izieb na 16 poschodiach, recepcia, výťahy, Wi-Fi vo verejných priestoroch (v cene), bufetová reštaurácia, bar pri západe slnka. Vonkajší bazén s morskou vodou, slnečná terasa a priestor na opaľovanie. Lehátka a slnečníky sú súčasťou bazénu.

Dvojlôžková izba (A1-2A), asi 18 metrov štvorcových, s malou chladničkou, klimatizáciou, trezorom, satelitný TV, Wi-Fi pripojenie na internet (v cene), telefón, kúpeľňa s vaňou a sprchou, WC, sušičom vlasov a výhľad do záhrady. K dispozícii aj ako dvojlôžková izba s balkónom a výhľadom na more (A1-3B), asi 27m2, možnosť rezervácie. Superior rodinná izba (A2-3F), 1 izba, priestrannejšia s výhľadom na more, inak A2A.3. Osoba na prístelke (1,80 mx 0,90 m) Voliteľné apartmány (A2-3C) s balkónom je možné rezervovať. 3. osoba na prístelke (1,80 mx 0,90 m).

Jedlo a pitie: All Inclusive. Diétna kuchyňa na vyžiadanie.

All Inclusive: Bufety. Pri jedle voda, nealkoholické nápoje, pivo a domáce víno. Miestne alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:30 do 24:00. Zmrzlina od 12.00, občerstvenie od 16.00 do 17.30.

Šport / Aktivity: V cene: Posilňovňa, futbal, stolný tenis, volejbal. Za poplatok: biliard, 5 antukových kurtov, 2 tenisové kurty, tenisová škola.

Wellness: Za poplatok: kaderníctvo, výber z rôznych masáží.

Zahrnuté: 1-krát denne hotelová autobusová doprava do Portimão (cca 5 km).

Rodiny: herňa.

Info: Kreditné karty: Amex, Mastercard, VISA; Kategória krajiny: 4 hviezdičky.

Upozornenie: Vonkajšie aktivity a zariadenia sú k dispozícii za priaznivého počasia.

Úspora: 10% zľava na vtáky v určitých termínoch.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Pestana Delfim Beach & Golf Hotel ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 330 m

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Lage: Der feine, lange Sandstrand von Alvor ist etwa 150 m entfernt. Zum kleinen Fischerort Alvor gelangen Sie in ca. 20 Gehminuten, Linienbusverbindungen vorhanden. Nach Portimão sind es ca. 5 km. Transferzeit: ca. 60 bis 160 Minuten.




Ausstattung: 312 Zimmer auf 16 Etagen, Rezeption, Lifts, WLAN in den öffentlichen Bereichen (inklusive), Buffetrestaurant, Sunsetbar. Im Außenbereich Meerwasserpool, Sonnenterrasse und Liegewiese. Am Pool Sonnenliegen und Sonnenschirme inklusive.




Unterbringung: Doppelzimmer (A1-2A), ca. 18 qm, mit kleinem Kühlschrank, Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne und Dusche, WC, Föhn und Gartenblick. Auch als Doppelzimmer mit Balkon und Meerblick (A1-3B), ca. 27 qm, buchbar. Superior-Familienzimmer (A2-3F),1 Raum, geräumiger mit Meerblick, sonst wie A2A.3. Person im Zustellbett (1,80 m x 0,90 m) Wahlweise Suiten (A2-3C) mit Balkon buchbar. 3. Person auch hier im Zustellbett (1,80 m x 0,90 m).




Essen & Trinken: All Inclusive. Diätküche auf Anfrage.




All Inclusive: Buffets. Zu den Mahlzeiten Wasser, Softdrinks, Bier und Hauswein. Lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke von 10.30 bis 24.00 Uhr. Eis ab 12.00 Uhr, Snacks von 16.00 bis 17.30 Uhr.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Fitnessraum, Fußball, Tischtennis, Volleyball. Gegen Gebühr: Billard, 5 Sandplätze, 2 Tennishartplätze, Tennisschule.




Wellness: Gegen Gebühr: Friseur, Auswahl an verschiedenen Massagen.




Inklusive: 1-mal täglich Hotelbusservice nach Portimão (ca. 5 km).




Familien: Spielezimmer.




Info: Kreditkarten: Amex, Mastercard, VISA; Landeskategorie: 4 Sterne.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.




Sparvorteil: 10% Frühbucherrabatt zu bestimmten Terminen entnehmen Sie bitte dem Preisteil.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 887 501
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-pestana-delfim-algarve-portugalsko-z887501/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií