Pestana Ilha Dourada Hotel & Villas

  Portugalsko, Porto Santo

PESTANA ILHA DOURADA HOTEL & VILLAS

    Portugalsko, Madeira, Porto Santo
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Hotel Pestana Ilha Dourada Hotel & Villas se nachází na ostrově Porto Santo, 800m od nádherné zlaté pláže a 10 minut od letiště.

Vybavení hotelu

K vybavení hotelu Pestana Ilha Dourada patří restaurace, bar, recepce 24 hodin denně, venkovní bazén se sluneční terasou s lehátky a slunečníky zdarma, dětský klub, Spa centrum, sauna, fitness centrum, business centrum.

Vybavení pokoje

Hotel Pestana Ilha Dourada nabízí svým hostům celkem 49 pokojů několika typů, které jsou standardně vybavené klimatizací, wifi připojením k internetu zdarma, koupelnou/WC, vysoušečem vlasů, SAT-TV, elektronickým trezorem zdarma, telefonem s přímou volbou,minibarem, balkonem nebo terasou s posezením.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

Sport a zábava

V hotelu si lze rezervovat různé sportovní aktivity jako např. zapůjčení krosových kol, kanoe, vodní sporty, golf, jogging, jízdu na koni, potápění, tenis, apod.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Pestana Ilha Dourada Hotel & Villas ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 200 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 564 579
Dnes 8–16 h

Lokalita

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií