Turim Presidente Hotel

  Portugalsko, Algarve, Praia da Rocha

Presidente

    Portugalsko, Algarve, Praia da Rocha
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Apartmány sa nachádzajú na útese nad Praia dos Castelos s výhľadom na Atlantický oceán alebo krajinu. Centrum Praia da Rocha cca 10 minút chôdze (zastávka autobusu pri hoteli).

Vybavenie

Vstupná hala s recepciou, výťah, reštaurácia à la carte, bar, minimarket. Vonku bazén, terasa s ležadlami a slnečníkmi zadarmo.

Izby

AP1: kúpeľňa/WC, klimatizácia, TV/sat., trezor za poplatok, telefón, oddelená spálňa a obývacia časť s vybaveným kuchynským kútom, balkón alebo terasa. AP2: pozri AP1, dve spálne.

Stravovanie

Bez stravovania. Možnosť dokúpenia raňajok a večere formou bufetu.

Pláž

Piesočnatá pláž cca 150 m, prístup po schodoch. Neďaleko ďalšia piesočnatá pláž Praia do Vau prístupná po ceste.

Športová ponuka

Za poplatok: biliard, požičovňa bicyklov, golf cca 3 km, vodné športy na pláži.

Pre deti

Herňa, detská postieľka zadarmo (na vyžiadanie).

Extra služby

V sezóne 2019 sú pobyty bez sprievodcu a bez transferu. Možné dokúpiť individuálny transfer alebo si zapožičať auto.

Internet

Za poplatok: WiFi v lobby, internetový kútik.

Platobné karty

AMEX, VISA, EC / MC.

Maximálna obsadenosť

Apartmán (AP1): 3 dospelí + 1 dieťa / 3 dospelí / 2 dospelí + 2 deti / 2 dospelí + 1 dieťa / 2 dospelí / 1 dospelý + 2 deti / 1 dospelý + 1 dieťa / 1 dospelý Apartmán (AP2): max. 5 dospelých + 1 dieťa / min. 4 dospelí alebo 3 dospelí + 2 deti Dieťa do 13 rokov

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Turim Presidente Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá, obtiažny prístup
Vzdialenosť od pláže: 220 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 823 890
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-presidente-algarve-portugalsko-z823890/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Portugalsko

Z dvoch krajín na Pyrenejskom polostrove predstavuje Portugalsko tú menšiu a hlavne nedocenenú turistickú destináciu. Portugalsko láka každoročne tisíce Slovákov na vôňu pomarančov i ďalšieho ovocia, ako aj na chuť pravého portského vína. Juh krajiny je preslávený nádhernými plážami a bohatým nočným životom. Ide predovšetkým o oblasť Algarve, kde je vybudovaných najviac hotelov a je tu najteplejšie more v rámci Portugalska. Stred krajiny uspokojí milovníkov histórie vďaka početným kultúrnym pamiatkam a hlavnému mestu Lisabon. Sever zas vábi na staré ľudové tradície v malých dedinkách a na povestné vínne pivnice. Je tu najväčšia sila portugalského patriotizmu a centrom oblasti je veľmi známe Porto. Portugalsko má asi desať a pol milióna obyvateľov, asi rovnako ako Česká republika. K Portugalsku patria aj ďalšie dve obľúbené ostrovné destinácie, ktorými sú Azorské ostrovy a Madeira.

Od 1.5.2017 bude v meste Santa Cruz na portugalskom ostrove Madeira vyberaná pobytová taxa ecotax vo výške 1 EUR/os./noc, max 5 EUR/os./pobyt. Poplatok bude hradený priamo v mieste pobytu ubytovateľovi. Nariadenie sa vzťahuje na všetky typy ubytovacích zariadení v obci Santa Cruz. Od poplatku sú oslobodené osoby do 18 rokov.

Portugalsko - viac informácií