Protea Hotel Cape Town Waterfront Breakwater Lodge

  Juhoafrická republika, Západné Kapsko, Kapské Mesto

Protea Hotel Cape Town Waterfront Breakwater Lodge

    Juhoafrická republika, Západné Kapsko, Kapské Mesto
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odlet z Viedne do Kapského Mesta.

2: KAPSKÉ MESTO
Po prílete transfer do hotela.

3 - 8: KAPSKÉ MESTO
Pobyt môžete prispôsobiť ponuke zaujímavostí, atrakcií a výletov. Niektoré fakultatívne výlety si možno predplatiť vopred vrátane požičania auta.

9: KAPSKÉ MESTO - VIEDEŇ
Popoludní transfer na letisko a odlet späť do Viedne.

10: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

FAKULTATÍVNE VÝLETY

  • Stolová hora - 120,- EUR - Mys Dobrej nádeje - 180,- EUR - Výlet na vinice 180,- EUR - Prenájom vozidla 380,- EUR/týžd.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Protea Hotel Cape Town Waterfront Breakwater Lodge **** 4*

Popis: hotel v srdci Kapského mesta, v tesnej blízkosti V & A Waterfront s obchodmi, trhoviskom, reštauráciami, barmi, zábavnými centrami. Hotel sa nachádza v zrekonštruovanej budove väznice z 19. storočia. Ponúka moderne zariadené izby s panoramatickým výhľadom na Stolovú horu.

Vybavenie: vstupná hala s recepciou, reštaurácia Stonebreakers, bar, automat na snacky, fitness centrum, obchodné centrum, služby concierge, SPA centrum, kaderníctvo a salón krásy, 23 konferenčných miestností, Wi-Fi pripojenie, práčovňa, parkovanie za poplatok, požičovňa áut, zmenáreň neďaleko.

Zábava a šport: fittness centrum, SPA centrum, v okolí hotela: cyklistika, plavby, bowling, rybárčenie, turistika, jazda na koni, behanie, kajaky, minigolf, potápanie, šnorchlovanie, squash, volejbal, múzeá, 2 morské akvária, nákupy, golfové ihrisko vzdialené cca 25 km.

Stravovanie: raňajky.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC, sušič vlasov, posteľ typu King size alebo Twin beds, klimatizácia, TV, telefón, rádio, trezor, minichladnička/minibar, set na prípravu kávy a čaju. v základnej cene izba Guest room.

Na izbe je možné ubytovať 2 dospelé osoby.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Protea Hotel Cape Town Waterfront Breakwater Lodge ***
Typ pláže: kamenistá, skalnatá
Vzdialenosť od pláže: 1100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 688 085
Dnes 8–16 h