Hotel Appartements Uliveto

  Taliansko, Benátsko, Garda

Residence Uliveto

    Taliansko, Lago di Garda, Garda
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Výhody
  • WiFi v celém komplexu zdarma
  • zrekonstruované apartmány
Popis hotelu

WiFi v celém komplexu zdarma. Zrekonstruované apartmány.

Poloha

centrum cca 300 m, restaurace, bary a obchody cca 200 m, jezero cca 500 m.

Pláž

cca 500 m.

Vybavení

11 apartmánů, grilovací prostor, taverna, garáž pro kola.

Ubytování

apartmány jsou vybaveny trezorem, sat. TV, klimatizací, žehličkou,, žehlícím prknem, centrální topení (cca do 15. 4.), kuchyňka (vařič, chladnička, varná konvice), balkon nebo terasa, některé s palandou.

Dvoupokojové apartmány (A4F): cca 60 m2, obývací ložnice se 2 místy na spaní, 1 dvoulůžkový pokoj, možná přistýlka pro 5. osobu za cca 10 €/noc (rezervace v CK, platba na místě).

Třípokojové apartmány (A6G): cca 100 m2, obývací ložnice se 2 místy na spaní, 2 dvoulůžkové pokoje.

Čtyřpokojové apartmány (A6I): cca 130 m2, obývací pokoj, 2 dvoulůžkové pokoje a 1 pokoj s palandou, možnost přistýlky (rezervace v CK).

Třípokojové apartmány (A6J): cca 90 m2, nově zrekonstruované, cca 400 m od objektu, s vlastním parkovištěm. Obývací ložnice se 2 místy na spaní, 2 dvoulůžkové pokoje.

Stravování

bez stravy.

Sport/aktivity

zdarma: stolní tenis.

Internet

WiFi zdarma.

Wellness

zdarma: plavecký bazén (cca od konce dubna).

Děti

dětská herna. Dětská postýlka do 2 let zdarma (rezervace v CK).

Info

parkování: 1 parkovací místo/jednotka zdarma; domácí zvíře: ne; lázeňská taxa: cca 1 €/den/os.; cena zájezdu zahrnuje: elektřinu, vodu, plyn, ložní prádlo (při příjezdu, další výměna za poplatek), závěrečný úklid (úklid kuchyňky provádí host sám); vzít s sebou: ručníky a utěrky; na místě se platí: kauce 100 € (platba pouze kreditní kartou); příjezd/min. délka pobytu: sobota/7 nocí.

Ušetřete

Sleva za včasnou rezervaci: 10% sleva při rezervaci do 30.4.2018. Nelze kombinovat s výhodným termínem. Výhodný termín: 7=6 při pobytu 7.4.-4.5.2018, 12.5.-18.5.2018, 2.6.- 22.6.2018, 15.9.-6.10.2018.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Appartements Uliveto **

0220 665 410 Číslo zájazdu: 543 886
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-residence-uliveto-lago-di-garda-taliansko-z543886/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Taliansko

Je krajinou horských masívov, dlhých piesočnatých pláží aj bohatej histórie, ktorú môžeme obdivovať rovnako vo veľkých mestách, ako aj na vidieku. Taliansko sa môže pýšiť svojimi dejinami aj prírodnými krásami, z ktorých 51 je zapísaných do zoznamu pamiatok UNESCO. Či už pôjdete na dovolenku do Talianska v zime alebo v lete, prípadne si ju zvolíte ako cieľ vášho eurovíkendu, talianska kuchyňa vám poskytne kulinárske zážitky, na ktoré budete dlho spomínať. Z prímorských regiónov možno odporučiť najobľúbenejšie Benátsko, taktiež Kalábriu, Palmovú riviéru, Toskánsko, Abruzzo a pod. Počas zimnej sezóny je Taliansko lyžiarskym rajom. Vyznávači zimných športov z celého sveta mieria hlavne do Trentina - Alta Adige, Južného Tirolska, alebo prepojených gigantov Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Rím zase patria medzi najobľúbenejšie ciele vyznávačov eurovíkendov.

Taliansko - viac informácií