Hotel Amarin Resort Maistra

  Chorvátsko, Istria, Rovinj

Resort Amarin studia s polopenzí

  Chorvátsko, Istria, Rovinj
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
Resort Amarin studia s polopenzí

Turistické středisko Amarin se nachází cca 4 km severně od Rovinje a nabízí ubytování ve studiích pro 2 - 3 osoby

STD2, STD3 - mají denní místnost s manželskou postelí a rozkládacím křeslem pro 1 dospělou osobu, vybavený kuchyňský kout (varná deska, lednice, mikrovlnná trouba a kávovar), koupelnu, vysoušeč vlasů, klimatizaci, SAT/TV, telefon, trezor, terasu, WI-FI (omezený přístup).

Hosté mají k dispozici centrální restauraci, restauraci à la carte s terasou, pizzerii na terase u bazénu (večer zde hraje živá hudba), kafé bar, grill bar. V hlavní sezoně resort zajišťuje pro děti i dospělé celodenní a večerní animace (kromě soboty). Pro děti ve věku 4-12 let je tu mini club s animací, večerní program pro děti: mini disco, mini kabaret, talent show a další. Dále je zde dětské hřiště, trampolíny, prostor s videohrami. Pro děti 12-18 let teen club s animací. Pro dospělé v rámci animace: zumba, aqua erobic, aerobic, túry na kolech, vodní pólo, minigolf, stolní tenis, různé turnaje, škola chorvatského jazyka a další. Komplex zajišťuje večery s živou hudbou, různá vystoupení, show, diskotéku pro mládež. Ke sportovnímu vyžití jsou zde tenisové dvorce, škola tenisu, stolní tenis, minigolf, plážový volejbal, hřiště pro míčové hry, půjčovna sportovních potřeb, půjčovna jízdních kol, skútrů, vodní sporty a další. Autobus do Rovinje jezdí každou hodinu, možnost přepravy do města je rovněž i taxi člunem z vlastního přístavu. Pro klienty s vlastní dopravou je v oploceném areálu řada parkovišť.

Pláže jsou upravené betonové, kamenné, přírodní i částečně oblázkovo-písečné. Je z nich překrásný výhled na Rovinj. Vzdálenost od studií cca 100-300 m. Lehátka a slunečníky na pláži i u bazénu jsou za poplatek. Na pláži jsou venkovní bazény pro dospělé a pro děti s mořskou vodou, dále je zde bar a snack-gril.

Destinace

 

Se svou typickou středomořskou starou architekturou, úzkými uličkami, tajemnými průchody a schodišti je Rovinj jedním z klenotů Istrie. Rovinj je pro mnohé domorodce, ale i návštěvníky nejkrásnějším a nejromantičtějším městem na pobřeží Jadranu. Jeho silueta je terčem mnohých fotografů a jeho lesnaté pobřeží a blízké ostrovy jsou cílem tisíce turistů. Rovinj je rybářské město, ale také umělců. Je zde stálá výtvarná výstava Grisis. Rovinj je také známá jako místo, kde se pořádají závody plachetnic Match Race. Již za doby Rakousko-Uherska byla Rovinj lázeňským střediskem, dnes je zde např. moderní ortopedická nemocnice. Početné jsou také městské vzácnosti, od zvonice sv. Eufemie - ochránkyně města, kaple sv. Trojice ze 13. stol. až po moderní mořské akvárium. Nedaleko Rovinje je přírodní a rybí rezervace a zároveň Limski záliv, který připomíná norské fjordy.

Základná cena zahŕňa

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • pobytová taxa
  • parkování
  • WI-FI (omezený přístup)
  • využití venkovního bazénu

Základná cena nezahŕňa

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • domácí zvíře (na vyžádání) - 10 EUR /den - platí se na místě v recepci

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: 101 CK Zemek (101 Cestovní kancelář Zemek, s.r.o.), IČO 61682039.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Resort Amarin studia s polopenzí
Lokalita podľa usporiadateľa: Istria, Rovinj

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Amarin Resort Maistra ****
Typ pláže: mólo, kamienková, kamenistá
Vzdialenosť od pláže: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 972 696
Dnes 8–16 h

Chorvátsko

Chorvátsko je dlhodobou jednotkou čo sa týka počtu slovenských turistov. A to nielen kvôli svojej polohe, ktorá umožňuje pohodlnú dopravu autom či autobusom. Hlavným lákadlom je rôznorodé chorvátske pobrežie, ktoré spoločne s ostrovmi ponúka nespočetné množstvo kúzelných miest ako stvorených na trávenie voľných chvíľ. Chorváti sa snažia, aby boli návštevníci v ich krajine spokojní a stále sa k nim radi vracali. A tak tu nie je núdza o pestrú a veľmi širokú ponuku animačných programov, vodných športov, športovísk a ďalšieho vyžitia pre celú rodinu, z ktorej si môže vybrať naozaj každý podľa svojho priania. Veľká časť chorvátskeho pobrežia Jadranského mora je chránená mohutnými horskými formáciami, ktoré dotvárajú typickú a veľmi krásnu prímorskú krajinu. Starobylé centrá dediniek a miest nabádajú k romantickej prechádzke po dni strávenom na plážach. More je rajom vodného vyžitia a športov, reštaurácie ponúkajú výborné jedlo.

Chorvátsko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Resort Amarin studia s polopenzí
  Chorvátsko, Istria, Rovinj

Cena
537 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 972 696

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
537,00 €
příplatek za dětskou postýlku (pro dítě do 2 let - na vyžádání)
0
0,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
19,60 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
12,10 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €