Hotel Riad Irene

  Maroko, Marakeš (Marrakech)

Riad Irene

    Maroko, Marakeš (Marrakech)
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis hotelu

Obecný popis:

Vítejte v hotelu Riad Irene v oblasti Marrakesh. Pro váš pohodlný příjezd je k dispozici klimatizace, recepce a vstupní hala. Personál v tomto hotelu mluví francouzsky, arabsky a anglicky. Vzdálenosti z hotelu: divadlo (5 km), Palais Bahia (4 km), Palais Badii (3 km), supermarketům (6 km), vlaková zastávka (5 km) a turistické informace (8 km). Z hotelu se snadno dostanete ke stání taxíků. Vozidla lze zaparkovat na parkovišti.

Vybavení:

Pro vaše pohodlí hotel nabízí pokojovou službu, služby prádelny a žehlení. Internet je k dispozici na přístupových bodech wi-fi. Recepční hodiny: 24hodinová služba.

Stravování:

Snídani podáváme od 07:00 - 10:00 v těchto formách: kontinentální kuchyne, a la carte. Polopenze: Polopenze zahrnuje snídani a večeři.

Sport a volný čas:

Nejbližší golfové hřiště je vzdálené 7 km.

Další informace:

Určité služby, vybavení či aktivity mohou být dále zpoplatněny.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 764 317
Dnes 8–16 h

Maroko

Maroko je perlou prírodných zaujímavostí a tradičnej kultúry na pomedzí západného sveta, exotiky, orientu a islamu. V tejto krajine Maghrebu je náboženstvo najviac benevolentné, a preto je možné otvorenosť miestneho prostredia využiť na cestovateľské potulky. Najlákavejšie sú miestne prírodné kontrasty niekoľkých biómov subtropického pásma našej planéty. Na juhu krajiny sa nachádza najväčšia svetová púšť Sahara. Smerom na sever prechádza vo Vysoký Atlas s najvyššou horou krajiny Džabal Tubkal so svojimi 4 167 m n. m. Kvôli vysokej nadmorskej výške je Atlas v zime pokrytý snehom. Cez Nízky Atlas sa dostávame k úrodným nížinám stredomorského a atlantického pobrežia. K centrám kultúry a pamätihodností v Maroku patrí najmä vnútrozemský Marakéš, hlavné mesto Rabat a pobrežný Agadir alebo Casablanca. Maroko je krajinou poznania, prírodných krás a svojráznej kultúry.

Maroko - viac informácií