Roseland's Hotel

  Grécko, Kos, Marmari

Roseland´s

    Grécko, Kos, Marmari
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Menší hotelový komplex so službami all inclusive je ideálnym miestom na dovolenku pre všetkých, ktorí uprednostňujú kľudnejšie prostredie, avšak s dobrou dostupnosťou do okolitých miest.

Poloha:

Hotelový komplex je situovaný na severe ostrova, v obľúbenom stredisku Marmari. V okolí sa nachádzajú nákupné možnosti. Hlavné mesto Kos je od hotela vzdialené necelých 14 km a pohodlne sa sem dostanete miestnou dopravou, ktorá premáva v pravidelných intervaloch počas celého dňa, alebo si môžete prenajať auto a navštíviť okrem historických pamiatok aj kilometre pláží, ktoré lemujú tento ostrov. Medzinárodné letisko Hippocrates je vzdialené 12 km od hotela.

Vybavenie:
2- poschodová hlavná budova, 1- podlažné pavilóny v záhrade, recepcia, reštaurácia, bar, bazén, detský bazén, ležadlá a slnečníky pri bazéne zadarmo, animácie, večerné animácie, detské ihrisko, volejbalové ihrisko. Za poplatok: stolný tenis, biliard, požičovňa bicyklov, internetový kútik.
Ubytovanie:
2- lôžkové izby s možnosťou prístelky, za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12 rokov, klimatizácia, kúpelňa, sprcha, sušič na vlasy, chladnička, trezor, balkón.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky, obedy, večere, snack, nealkoholické a alkoholické nápoje miestnej produkcie. Za poplatok: importované nápoje.
Pláž:

Piesočnatá pláž je od hotela vzdialená 600 m. Na pláži sa nachádza množstvo barov s občerstvením a tiež bohatá ponuka vodných športov. Plážový servis ako sú ležadlá a slnečníky sú na pláži k dpisozícii za poplatok.

Roselands´ Hotel

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Roseland's Hotel ***
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: 650 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 317 333
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-roselands-kos-grecko-z1317333/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Grécko

Grécko je štát ležiaci v južnej Európe. Rozprestiera sa nielen na pevnine, ale aj na početných ostrovoch, ktoré tvoria približne jednu pätinu gréckeho územia. Členité pobrežia a romantické pláže obmýva Egejské, Krétske, Stredozemné a Iónske more. Na polostrove Attika sa nachádza hlavné mesto Grécka, Atény. V tejto krajine nájdete neopakovateľné a veľmi rôznorodé prírodné krásy. Objavte tiesňavy a kaňony, ktoré patria k najdlhším v Európe, náhorné plošiny, bujné lesy a olivové háje. Prevláda tu typické stredomorské podnebie, počas sezóny s jasnou slnečnou alebo skoro jasnou oblohou a teplotami okolo 30˚C. V strednej a severnej pevninskej časti krajiny sa vyskytuje skôr horské podnebie a suché a horúce letá. Gréckom kráčala staroveká história a jej odkazy sú rozosiate na každom kroku. Spoznávajte antické pamiatky, odpočívajte pri čistom mori, vychutnajte si špeciality miestnej kuchyne. Najobľúbenejšie grécke ostrovy sú Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Grécku zavedená pobytová taxa, ktorá sa od roku 2024 mení na klimatickú taxu. Platba prebieha priamo na recepcii hotela v deň príchodu a jej výška je podľa oficiálnej kategórie (počtu hviezdičiek) hotela nasledujúce:

Marec až október:

  • 1,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 7,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 10,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

November až február:

  • 0,50 € za izbu a noc pre 1-2 hviezdičkové hotely
  • 1,50 € za izbu a noc pre 3 hviezdičkové hotely
  • 3,00 € za izbu a noc pre 4 hviezdičkové hotely
  • 4,00 € za izbu a noc pre 5 hviezdičkové hotely
  • 0,50 € za noc v štúdiách a apartmánoch všetkých kategórií

Grécko - viac informácií