Hotel Royal Lanta Resort & Spa

  Thajsko, Ko Lanta

Royal Lanta Resort *** - Bangkok Palace Hotel ****

  Thajsko, Bangkok, Ko Lanta
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE/PRAHY
Odbavenie 2 hodiny pred odletom. Odlet do Bangkoku.

2: PRÍLET DO BANGKOKU
Prílet do Bangkoku. Transfer do hotela, ubytovanie.

3: BANGKOK
Raňajky. Celodenná fakultatívna prehliadka mesta. Navštívite chrám Wat Traimit so sochou zlatého Budhu z 5,5 t rýdzeho zlata a chrámový komplex Wat Po so sochou ležiaceho Budhu. Popoludní si prehliadnete kráľovský palác, prejdete sa loďou po kanáloch rieky Chao Phraya a navštívite manufaktúru drahých kameňov a zlata. (Orientačná cena 1.900 THB / os.)

4: BANGKOK - KO LANTA
Raňajky. Transfer na letisko v Bangkoku, odlet do Krabi. Transfer na Ko Lanta, ubytovanie.

5 - 13: KO LANTA
Raňajky. Pobyt na tomto krásnom ostrove so podobá skôr snu ako skutočnosti. Volný program.

14: KO LANTA - KRABI - BANGKOK - PRAHA/VIEDEŇ
Transfer minibusom na letisko Krabi, odlet do Bangkoku a následne do Prahy/ Viedne.

15: PRÍLET DO PRAHY/VIEDNE

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Royal Lanta Resort *** 3*

Popis: veľmi príjemný hotel je ideálnym miestom pre oddych a relaxáciu. Je obklopený bujnou tropickou záhradou, ktorá dáva každému hosťovi svoje súkromie a pocit nádhernej prírody okolo seba. Leží na pláži Klong Dao. Hotel sa skladá z dvojposchodových pavilónov, z ktorých je výhľad do záhrady alebo okolitej prírody. Ponúka 48 izieb, v základnej ponuke sú izby typu deluxe.

Vybavenie: reštaurácia, bar, obchod, kaviareň, konferenčná miestnosť, zmenáreň, čistiareň, trezor na recepcii, pripojenie k internetu za poplatok.

Pláž: piesočnatá priamo pred hotelom.

Zábava a šport: 2 bazény s výhľadom na pláž a do okolitej prírody, masážne a relaxačné centrum, salón krásy, požičovňa bicyklov.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania A la carte v hotelovej reštaurácii.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, TV, chladnička, kúpeľňa s WC.

Popis hotelu Bangkok Palace Hotel **** 2*

Popis: hotel má výhodnú polohu nie len pre tých, ktorý radi poznávajú svetovej metropole, ale i pre tých ktorý radi nakupujú, pretože v okolí hotela sa nachádzajú 2 najväčšie obchodné centrá Thajska a nasávajú atmosféru a nočný život exotických miest. Hotel leží v centre Bangkoku vo štvrti Pratu Nam v pešej dostupnosti metra (cca 50m)- zastávka Makkasan, ktorá spája túto štvrť s ďalšími časťami mesta a hlavným letiskom v Bangkoku – Suvarnabhumi. Hotel ponúka 660 izieb. V základnej ponuke sú izby superior.

Vybavenie: reštaurácia (nonstop) s thajskou i medzinárodnou kuchyňou, pekáreň s ponukou tort a kávy, bar, babysitting, trezory, čistiareň, konferenčné sály.

Zábava a šport: vonkajší bazén, fitnes centrum, masáže.

Stravovanie: raňajky, možnosť stravovania A la carte v hotelovej reštaurácii.

Vybavenie izieb: nastaviteľná klimatizácia, kúpeľňa s WC, minibar, TV, telefón.

Na izbe max. 3 osoby. 2 deti do 12 rokov sú možné v izbe deluxe s prístelkou za príplatok. 3 deti sú možné v izbe s prepojenými dverami.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Royal Lanta Resort & Spa ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži
Bangkok Palace Hotel ****

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 365 749
Dnes 8–16 h

Lokalita

Thajsko

V juhovýchodnej Ázii na vás čaká kúzlo nefalšovanej exotiky, Thajsko. Objavte pri svojich ďalekých cestách miesto, kde sa snúbi fascinujúca starodávna kultúra so silou ázijského ekonomického tigra. Tropické podnebie Thajska umožnilo vznik unikátnych prírodných zaujímavostí a vytvára tak ideálne podmienky pre exotickú dovolenku. Centrom krajiny je kozmopolitný Bangkok, nazývaný aj Benátky Východu. Bangkok je sídlom kráľovskej rodiny a predstavuje spojnicu všetkých hospodárskych, priemyselných a finančných tepien. Zároveň je aj najdôležitejším thajským prístavom. Prírodné krásy reprezentujú národné parky Kaeng Krachan a Khao Lak, kultúru zasa najväčšie sochy Budhu na svete v početných chrámoch po celej krajine. Najobľúbenejšou dvojicou prímorských letovísk je Pattaya a Phuket. Miestne pláže sú cestovateľmi a turistami právom označované ako jedny z najkrajších na našej planéte. Thajsko je krajina tajov, objavovania, exotiky a jej kúzlo si vás získa už pri prvej návšteve.

Thajsko - viac informácií