Hotel Royalton White Sands Resort Autograph Collection

  Jamajka, Cornwall, Falmouth

Royalton White Sands

    Jamajka, Falmouth
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET Z VIEDNE
Odlet z Viedne, odbavenie 2 hodiny pred odletom. Počas letu je pre Vás pripravených niekoľko jedál a nápojov. Prílet na Jamajku do Montego Bay, uvítanie na letisku a transfer do Negrilu, vzdialeného 80 km od Montego Bay v severozápadnej časti ostrova/ transfer trvá 2 hodiny/.

2 - 7: POBYT NA JAMAJKE
Pobyt s raňajkami alebo programom All inclusive v najznámejšom a najkrajšom letovisku Jamajky v Negrile, ktorého pláž sa ťahá 10 km pozdĺž pobrežia. Program All inclusive zahŕňa raňajky, obedy a večere formou bufetu, snacky počas dňa, neobmedzená konzumácia nealkoholických nápojov aj alkoholických miestnych nápojov, nemotorizované vodné športy. Voľno na kúpanie, opaľovanie, vodné športy. Možnosť využitia širokej ponuky fakultatívnych výletov. Odporúčame plavbu katamaránom pozdĺž pobrežia Negrilu pri západe slnka, kúpanie v neďalekých vodopádoch Mayfield Falls, celodenný výlet loďou po Black River s pozorovaním krokodílov vo voľnej prírode, kúpanie vo vodopádoch YS s prechádzkou po Bamboo Avenue, cesta s ochrannou bambusovou klenbou, tieniacou pred slniečkom. Možnosť navštíviť najznámejšie vodopády Jamajky Dunn´River Falls, ktoré sú neďaleko Ocho Rios vzdialené 5 hodín jazdy. Večer možnosť prechádzky po pláži alebo sa môžete nechať unášať v rytme reggae v niektorom z plážových barov so živou hudbou.

8: ODLET DO VIEDNE
Raňajky. Voľno na kúpanie. Transfer na letisko v Montego Bay a odlet do Viedne.

9: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie !

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Royalton White Sands **** 4*

Popis: luxusný hotel so zameraním na rodinnú dovolenku sa nachádza v tropickej záhrade na severnom pobreží Jamajky.

Pláž: dlhá pláž s jemným bielym pieskom s vlastným ostrovčekom. Ležadlá, slnečníky na pláži a uteráky zadarmo.

Vybavenie: 5 reštaurácií (2 bufetové, 3 la carte - japonská, talianska a steakhouse), kaviareň, 6 barov, konferenčná miestnosť, 2 bazény, detský klub (2 - 12 rokov + 13 - 17 rokov).

Zábava a šport: tenis, stolný tenis, plážový volejbal, aerobik, fitness centrum, bezmotorové vodné športy (kajak, šnorchlovanie). Za poplatok motorové vodné športy, potápačské centrum (úvodná hodina zadarmo), kúpeľné terapie, masáže a internet (wifi). Denné animačné programy pre deti aj pre dospelých, tematické zábavné večery, kurzy varenia.

Stravovanie: All Inclusive zahŕňa: raňajky, obedy aj večere formou bufetu v hlavnej reštaurácii, snacky a neobmedzená konzumácia nealkoholických a miestnych alkoholických nápojov počas dňa.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC, klimatizácia, sušič vlasov, sat. TV, minibar, telefón, kávovar, trezor, žehlička a žehliaca doska, terasa alebo balkón. V základnej cene izba Luxury room.

Na izbe je možné ubytovať maximálne 2 dospelé osoby a 1 dieťa do 12 rokov.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Royalton White Sands Resort Autograph Collection ****
Typ pláže: piesočnatá, mólo
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 366 788
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-royalton-white-sands-jamajka-ostrov-jamajka-z1366788/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).