Rubi Hotel

  Turecko, Alanya, Avsallar

Rubi Hotel

    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

V Rubi Hotel na Vás čakajú špeciálne masáže a liečebné programy. Zažijete chvíle a pocit slobody, ktorý objíme vašu pokožku prostredníctvom masážnych kúpeľov, masážnych terapií pripomínajúcich rozprávky.
Poloha:
Veľmi moderný hotelový rezort je situovaný priamo pri krásnej piesočnatej pláži v letovisku Inkcekum. Nákupné možnosti a zábavu majú hostia v 500 m vzdialenom centre mesta. Najbližšie mesto Alanya je vzdialené 22Km od rezorta, letisko v Antályí je vzdialené 95Km.
Vybavenie:
223 izieb, lobby, recepcia, 2 reštaurácie, 2 bary, snack, 2 bazény, welness centrum, a´la carte reštaurácie (turecká, rybacia) 1 vstup zdarma, nutná rezervácia vopred., fitness, kids club, detské ihrisko, mini disco, stolný tenis, aerobic. živá hudba, animácie. Za poplatok: a´la carte reštaurácie, doktor, práčovňa, telefón, obchody, masáže, peeling, trezor.
Ubytovanie:
A block, 4-lôžkové izby s možnosťou 1 prísteľky s výhľadom na more, za deti sa v tomto hoteli považujú osoby mladšie ako 12r., B block, štandardné izby 2+2 ( výhľad na krajinu), štandardné 2+1 (výhľad na more), klimatizácia, kúpeľňa, balkón/terasa, sprcha, susič na vlasy, papuče, TV, minibar ( 1,5l vody denne zadarmo). Za poplatok: trezor.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 7:30-10:00, obed 12:30-14:30, večera 19:00-21:00, a´la carte reštaurácie (1x vstup zdarma, nutná rezervácia vopred), snack (polievky) 13:00-00:00, bar pri bazéne 10:00-00:00, miestne alhoplické a nealkoholické nápoje a niektoré imporotvané nápoje. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (po 1. vstupe zdarma). Presný rozpis All inclusive programu dostanete na recepcií pri ubytovaní.
Pláž:
Piesočnatá pláž priamo pri rezorte s pozvoľným vstupom do mora Vám ponúkne mnoho motorových aj nemotorových športov. Pláž je prispôsobená pre deti aj neplavcov. Plážový servis ako ležadlá, slnečníky sú zdarma. Športy sú za poplatok.
RUBI HOTEL

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Antalya - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Bratislava - Antalya - Bratislava, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Antalya - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Rubi Hotel *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Alanya, Alanya mesto
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Rubi Hotel *****
Typ pláže: piesočno – kamienková
Vzdialenosť od pláže: 50 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 056 118
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-rubi-hotel-alanya-turecko-z2056118/1300700765/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Turecko

Turecko je štátom, ktorý ponúka hneď niekoľko zaujímavostí. Svojou rozlohou súčasne zasahuje do juhovýchodnej Európy i Ázie a jeho prielivy Bospor a Dardanely spájajú Čierne a Egejské more. Z tohto dôvodu je tiež označované za bránu Orientu. Práve orientálna kultúra je lákadlom a motívom pre mnohých turistov na návštevu tejto destinácie. V Turecku sa rozprestierajú krásne pláže pri Stredozemnom mori, no zároveň je to aj krajina s bohatou históriou, ktorú dokumentujú početné antické pamiatky. Dovolenka v Turecku tak nemusí byť spojená len s odpočinkom na plážach. Môžete sa tu tiež vydať za poznávaním historických pamätihodností celosvetového významu alebo odhaliť prírodné bohatstvo hôr neďaleko pobrežia. Turecká klíma sa v lete vyznačuje veľmi horúcim počasím a v období od konca mája do októbra zaručuje príjemnú dovolenku pri mori. Turecko patrí medzi typické letecké destinácie a najobľúbenejšími letoviskami sú Alanya, Antalya, Side alebo všeobecne známa Turecká riviéra.

Turecko - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Rubi Hotel
    Turecko, Alanya, Turecká riviéra, Avsallar

Cena
705 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 056 118

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
0
506,35 €
za dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
0,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-6 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 6-7 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 7-12 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 12-13 rokov
0
199,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov bez nároku na lôžko
0
59,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dospelá osoba
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
17,64 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
10,89 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
11,00 €

Parkovanie

zvýhodnené parkovanie pri letisku Bratislava - 9 dní
0
87,00 €