Hotel Sol Sirenas Coral Beach Resort

  Kuba, Matanzas, Varadero

Sol Varadero Beach (ex. Sol Sirenas Coral)

    Kuba, Matanzas, Varadero
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Program

1: ODLET DO HAVANY
Odbavenie 2 hodiny pred odletom. Odlet a prílet do Havany/Varadera. Uvítanie na letisku, transfer do hotela vo svetoznámom letovisku Varadero, ktoré je od Havany vzdialené 140 km. Ubytovanie, nocľah.

2 - 7: VARADERO
Pobyt v hoteli vo Varadere s raňajkami, polpenziou či s programom All Inclusive. Najväčšie turistické letovisko Kuby Varadero sa veľmi rýchlo rozvíja, prebieha tu výstavba veľmi kvalitných hotelov s kvalitnými službami. Pláž s jemným bielym pieskom a pozvoľným vstupom do vody sa ťahá v dĺžke viac ako 20 km a ponúka ideálne podmienky na kúpanie, opaľovanie a vodné športy. Obľúbený program All Inclusive zahŕňa raňajky, obed aj večeru formou švédskych stolov, občerstvenie počas dňa, neobmedzenú konzumáciu nealkoholických aj alkoholických nápojov miestnej výroby vrátane vynikajúcich miestnych kokteilov a širokou ponukou športových aktivít a nemotorizovaných vodných športov. Počas dňa aj večer hotely usporadúvajú animačné programy pre hotelových hostí vrátane opatrovania detí.

8: VARADERO - VIEDEŇ
Raňajky, popoludní transfer na letisko v Havane/Varadere a odlet do Viedne.

9: PRÍLET DO VIEDNE
Prílet do Viedne.

Ceny zájazdov sú kalkulované s cenami leteniek v optimálnej knihovacej triede. V prípade drahších leteniek bude táto cena zohľadnená v aktuálnej cenovej ponuke. Príplatky za nadštandardné ubytovanie spracujeme na vyžiadanie. Hotely z našej ponuky sú vždy na vyžiadanie a spätné potvrdenie ! Pre vstup na Kubu je povinné mať uzavreté cestovné poistenie do zahraničia.

Termíny je možné predlžovať a odlety môžu byť aj z Budapešti a Prahy.

Popis hotelu Sol Varadero Beach (ex. Sol Sirenas Coral) **** 4*

Popis: atraktívny hotel kúsok od centra Varadera určený iba pre osoby staršie ako 16 rokov leží pri nádhernej pláži a svojim hosťom ponúka súkromie, oddych a All-inclusive služby vo svojich moderných reštauráciách a baroch. Letisko v Havane je od hotela vzdialené 150 km, letisko vo Varadere 30 km.

Vybavenie: 24 hodinová recepcia, 7 reštaurácií (International, Factory, Market Grill, Parole s talianskou kuchyňou, Canalla s mexickou kuchyňou, Criollo s kubánskou kuchyňou, Casa Cosmonauta, Mediterráneo), 5 barov (Doble Play, Varadero Cafe, Aqua bar, Bar Casa Cosmonauta), bazén, whirlpool, fitness centrum, wellness centrum, úschovňa batožiny, internetový kútik v Lobby, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), prvá pomoc (Doctor cca 15 min jazdy od hotela), zmenáreň, obchod so suvenírmi, turistické centrum, exkurzie, požičovňa aut a motoriek, práčovňa, salón krásy.

Pláž: pláž s jemným bielym pieskom pred hotelom. Ležadlá a slnečníky na pláži zdarma.

Zábava a šport: denné a večerné animačné programy, bazén, fitness centrum, 4 tenisové kurty, aerobik, lukostreľba, šípky, futbal, basketbal, volejbal, bicykle, stolný tenis, minigolf, Golf v blízkosti, vodné športy ako katamarány, kajaky, bodné bicykle, šnorchlovanie, potápanie v neďalekom potápačskom centre.

Stravovanie: All Inclusive zahŕňa raňajky, obedy aj večere, snacky a miestne alkoholické a nealkoholické nápoje počas dňa.

Vybavenie izieb: kúpeľňa s WC, sušič vlasov, klimatizácia, SAT-TV, telefón, trezor, minibar (voda po príchode), kávovar, dáždnik, žehliaca súprava, Wi-Fi pripojenie (za poplatok), balkón/terasa so sedením. V základnej cene izba Sol room s výhľadom do záhrady alebo na bazén.

Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie - izba Superior room, Superior room Concierge Service, Xtra Sol Suite.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sol Sirenas Coral Beach Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 443 300
Dnes 8–16 h

Lokalita

Kuba

Kuba je štát ležiaci v Karibiku a zároveň najväčší ostrov súostrovia Veľké Antily. Okrem hlavného ostrova pozostáva územie krajiny aj z tisícok malých ostrovov a ostrovčekov. Kuba je hojne navštevovanou destináciou vďaka svojim prírodným krásam, tropickým lesom, koralovým útesom a atolom. Najvhodnejším obdobím na návštevu sú zimné mesiace, od mája do októbra je tu obdobie dažďov. Na Kube panuje tropické počasie s príjemnými priemernými teplotami okolo 25 ⁰C. Miestne prostredie je veľmi svojrázne. Tento tropický raj s pohnutou históriou sa postupne otvára svetu. Je to predovšetkým krajina latinských rytmov, farieb, kontrastov, najlepších cigár a kvalitného rumu. Hlavným mestom je pulzujúca historická Havana. Polostrov Varadero je najväčším prímorským rajom a ostrov Cayo Coco najviac vyhľadávajú potápači.

Kuba - viac informácií