Šport Hotel

  Slovensko, Stredné Slovensko, Donovaly

Hotel Šport Donovaly

    Slovensko, Nízke Tatry, Stredné Slovensko, Velká Fatra, Donovaly
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke

Hotel Šport Donovaly je ideálny pre každého, kto miluje nádhernú prírodu Nízkych Tatier. Hotel sa nachádza priamo v lyžiarskom stredisku Donovaly a jeho kolorit dotvára od roku 1938 kedy bol postavený. Dnes tento zrekonštruovaný hotel ponúka rozmaznavanie svojich klientov svojimi nadštandardnými službami či už v reštaurácii, vo wellnesse, fitness centre alebo v priamom okolí hotela.



Vybavenie:

vstupná hala s recepciou, reštaurácia, bar, snack bar, kaviareň, WiFi pripojenie, trezor, bazén, vyhrievaný bazén, krytý bazén, bazén s výhľadom, detský bazén, fitness, wellness, masáže, sauna, vírivka, výťah, parkovisko, terasa, záhrada, detské ihrisko, tenisový kurt, detský klub, miniobchod priamo v hoteli, obchod so suvenírmi, za príplatok: domáce zvieratá, vybavenie na grilovanie, požičovňa bicyklov



Ubytovanie:
2-lôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, 4-lôžková rodinná izba, kúpeľňa (WC, sprchový kút), SAT-TV, telefón, WiFi, minibar, detská postielka, niektoré izby sú vybavené balkónom

Stravovanie:
hotel ponúka stravovanie formou raňajok alebo polpenzie

Oficiálna kategória:
***

Naše hodnotenie:
***+ - luxusný zrekonštruovaný hotel priamo v srdci lyžiarského strediska, ktorý ponúka pre svoju klientelu vysoký štandard ponúkaných služieb. Je určený pre všetky vekové kategórie a aj pre najnáročnešjích klientov. Hotel sa oplatí navštíviť v každom ročnom období.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 137 398
Dnes 8–16 h

Slovensko

Slovensko sa môže pochváliť nádhernou prírodou, v rámci ktorej sú dominantou vysoké pohoria. Vysoké Tatry majú povahu veľhôr, čomu zodpovedá aj ich majestátnosť. Krása hôr vynikne ako v zime, kedy sa premenia na lyžiarsky raj, tak aj v lete, kedy je možné po dobrodružných horských chodníkoch podnikať jednu túru za druhou. Na rôzne možnosti športového vyžitia a aktivít počas celého roka nadväzuje bohatý wellness program miestnych hotelov a kúpeľov. Slovensko, to však nie sú len vysoké hory. Južná časť krajiny v oblasti Podunajskej nížiny je vyhlásenou oblasťou termálnych kúpeľov a wellness komplexov. Turistickým lákadlom je aj naše hlavné mesto. Okrem hradu predstavuje hlavný cieľ turistických návštev aj veľkolepý Dunaj. Vyberte si našu rodnú krajinu ako príjemný cieľ dovolenky s minimálnou dĺžkou cestovania.

Slovensko - viac informácií