Hotel Piz Buin

  Rakúsko, Tirolsko, Ischgl

Sporthotel Piz Buin ****s

  Rakúsko, Ischgl / Paznauntal, Tirolsko, Ischgl
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Popis

Piz Buin v srdci modrej Silvretta v Ischgle je jednou z najkrajších hôr v Alpách. Je to aj názov a inšpirácia pre hotel. Aj pri konverzii v roku 2014 sa osobitná pozornosť venovala používaniu prírodných materiálov v prírodných farbách, aby sa táto inšpirácia pre hory a prírodu mohla prejaviť aj v rekreačnom dome. V dome bola realizovaná kombinácia najvyšších štandardov kvality s pohodlím a pohodou horského sveta. Veľmi dôležitá je však aj tradičná pohostinnosť v známej atmosfére.

umiestnenie a vzdialenosť

Nachádza sa v centre mesta Ischgl, Obchod s potravinami: Ischgl 5 m, Nákupy: Ischgl 5 m, Autobusová zastávka: Ischgl 5 m, Letisko: Innsbruck 90 km, Stredisko: 1460 m, Lyžiarsky vlek: Ischgl 5 m, Lyžiarske stredisko / Lyžiarske stredisko výťah: Fimba-

Aktivity v cene

Posilňovňa: Nové kardiologické zariadenia.

Deti

detská postieľka; Požičovňa hier, vysoká stolička, k dispozícii 1 W-Lan-Babyphone.

Domáci maznáčikovia

na vyžiadanie, splatné na mieste, Euro 15, - za deň, bez stravy.

všeobecné vybavenie

Recepcia, úschovňa batožiny, úschovňa batožiny, recepcia, hala / lobby, salónik, TV miestnosť, zimná záhrada: stadl, salónik, WLAN: , Jedáleň, Bar, Kaviareň, Terasa.

vybavenie izieb

Detské postieľky ako prístelky do všetkých typov izieb, kúpeľňa / sprcha / WC, fén, Župan na zapožičanie: zdarma, Papuče na zapožičanie: zdarma, balkón / terasa, posedenie, pohovka, Minibar: platba na mieste, telefón , Káblová TV, WLAN: zdarma, Bezpečný: zadarmo, nefajčiarsky.

typy izieb a apartmány

2-posteľová vaňa / sprcha / WC / balkón, ~ 25 m2, 2-3 posteľová vaňa / sprcha / WC / balkón, ~ 30 m2.

Fitness, wellness

Wellness zóna: ~ 300 m2, pre deti od 14 rokov. Krytý bazén: Deti: Iba pod dohľadom dospelých. Krytý bazén: ~ 30 m2, Parný kúpeľ, Fínska sauna, Bio sauna, Infračervená kabína, Relaxačná miestnosť, Otváracie hodiny: zverejnené lokálne.

Stravovanie

Polpenzia, raňajky formou bufetu: vitálny bufet, popoludňajšie občerstvenie: 15.00 - 17.00 hod.: S malými slanými pochúťkami, polievkami

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Hotel Piz Buin ****
Vzdialenosť od zjazdovky: 100 m

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 167 480
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-sporthotel-piz-buin-s-ischgl-rakusko-z1167480/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Rakúsko

Rakúsko je krajina majestátnych horských hrebeňov, jazier, malebných údolí a historických miest. Naša susedná krajina je veľmi dobre dostupná vlakom i autom. Vďaka kvalitnej cestnej sieti je tu cestovanie pohodlné a rýchle. Veľká časť rakúskeho územia je tvorená alpským masívom, ktorý je najčastejším cieľom slovenských turistov v letných aj zimných mesiacoch. Všeobecne vysoká kvalita služieb a možností vyžitia pre rodiny s deťmi sú istotou, s ktorou môžete pri cestovaní do tejto krajiny počítať. Služby sú vo vyspelom Rakúsku precízne a mnohokrát prekvapia. Cieľom nádhernej letnej dovolenky môžu byť horské túry, ako aj wellness oddych pri vyhlásených rakúskych jazerách. Rakúsko je lyžiarskou veľmocou a počas zimy žijú miestni obyvatelia všetkými športmi spojenými s bielym popraškom na zjazdovkách. Navštívte najobľúbenejšie strediská slovenských lyžiarov Dachstein West alebo Dachstein / Schladming.

Rakúsko - viac informácií