Hotel Stravithie Castle

  Veľká Británia, Škótsko, St Andrews

STRAVITHIE CASTLE - golf

    Veľká Británia, Škótsko, Skotsko
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Poloha

Stravithie Castle je historická budova z 16.století, která byla v r.1866 přestavěna do Viktoriánského stylu. Nachází se u nádherných parků a zahrad s výhledem na řeku.
Tento zámek je vzdálen pouhých 10 minut autem od centra St.Andrews a 1 hodinu od Edinburghu.

Vybavení pokoje

Pokoje mají krásný výhled do zahrady. Jsou vybaveny postelí kategorie Kingsize, TV, vysoušečem vlasů, vlastní kuchyňkou a WiFi.
Typy pokojů:
Dvoulůžkový pokoj
Rodinný pokoj
Twin pokoj

Stravování

Kontinentální snídaně

Pro děti

Venkovní hřiště

0220 665 410 Číslo zájazdu: 564 702
Dnes 8–16 h

Veľká Británia

Veľká Británia je jednou z pozoruhodných kolísok modernej európskej spoločnosti. Od stredoveku patrí k najväčším svetovým veľmociam, čo prudko umocnili aj zámorské objavy. Británia zaznamenala najprudší rozmach v 19. storočí, kedy položila základy pre priemyselnú revolúciu vo všetkých moderných štátoch sveta. Z hľadiska cestovného ruchu je najzaujímavejšie hlavné mesto Londýn. Aj ďalšie mestá a miesta krajiny však stoja za pozornosť. Ide najmä o univerzitné mestá Oxford a Cambridge, škótsku metropolu Edinburgh a napríklad aj preslávené mestá Manchester a Liverpool. Môžete sa tu vydať aj po stopách najslávnejšieho dramatika všetkých čias, Shakespeara. Kúpanie v mori je možné len na juhu krajiny v Cornwalle. Anglicko a Wales sú takmer bez lesov, Škótsko je zase pokryté drsnou a málo obývanú vrchovinou.

Veľká Británia - viac informácií