Hotel Sun Club El Dorado Resort

  Španielsko, Mallorca, Cabo Regana

Sun Club El Dorado

    Španielsko, Baleárske ostrovy, Mallorca, Cabo Regana
Tento hotel nie je aktuálne v ponuke
Nasledujúci text je strojovo preložený... zobraziť v origináli zobraziť v origináli
Dôležitá poznámka: Daň za trvalo udržateľný cestovný ruch: Na Baleárskych ostrovoch sa od 1. 7. 2016 účtuje „daň za trvalo udržateľný cestovný ruch“, ktorá závisí od typu a kategórie ubytovania a dĺžky pobytu a platí sa priamo v turistickom ubytovaní. Od 1. januára 2018 to bude od 1 € do 4 € na osobu a deň plus 10% DPH v hlavnej sezóne (01.05. - 31.10.) Znížené v mimosezóne (01.11.-30.04.) suma je 0,25 € a 1 €. Hostia, ktorí majú pobyt dlhší ako osem po sebe nasledujúcich nocí, musia zaplatiť iba 50% dane od 9. dňa. Deti do 16 rokov sú oslobodené od platenia daní.

Dôležitá poznámka: Daň za trvalo udržateľný cestovný ruch: Na Baleárskych ostrovoch sa od 1. 7. 2016 účtuje „daň za trvalo udržateľný cestovný ruch“, ktorá závisí od typu a kategórie ubytovania a dĺžky pobytu a platí sa priamo v turistickom ubytovaní. Od 1. januára 2018 to bude od 1 € do 4 € na osobu a deň plus 10% DPH v hlavnej sezóne (01.05. - 31.10.) Znížené v mimosezóne (01.11.-30.04.) suma je 0,25 € a 1 €. Hostia, ktorí majú pobyt dlhší ako osem po sebe nasledujúcich nocí, musia zaplatiť iba 50% dane od 9. dňa. Deti do 16 rokov sú oslobodené od platenia daní.

rodinná

Tento komplex bungalovu sa nachádza v idylickom prostredí ...

Umiestnenie: Na útesoch v blízkosti Cabo Blanco. Náhorná plošina je prístupná cez strmé schodisko (365 schodov). Kúpanie možné len na pokojnom mori. Po El Arenal a Playa de Palma asi 11 km (autobusová doprava). Transfer z letiska: cca 35 až 70 minút.

Vybavenie: V komplexe je 363 bungalovov, lobby s recepciou, trezor, internetový kútik (za poplatok), satelitná TV miestnosť, reštaurácia, 3 bary, diskotéka (nápoje za poplatok), mini market, stánok a práčovňa mincí. V záhrade sú 3 bazény (jeden vyhrievaný v máji a októbri), slnečné terasy a snack bar pri bazéne (od polovice júna do polovice septembra). Plážové ležadlá a slnečníky sú zahrnuté v bazénoch.

Ubytovanie : Nadštandardné bungalovy (A2-3B, cca 25 m2) sú funkčne zariadené a majú klimatizáciu, trezor, plazmovú TV, kúpeľňu so sprchou, WC a terasu. Voliteľne menšie, jednoducho vybavené Spar Bungalovy (A1-2S, cca 12m2) s malou terasou, inak s vybavením ako A2B, rezervovateľné. Nadštandardné rodinné bungalovy (A2-3C) ponúkajú kombinovanú obývaciu izbu / spálňu s 2 lôžkami, rozkladaciu pohovku, malú oddelenú spálňu s poschodovou posteľou, trezor na prenájom, kúpeľňu so sprchou, WC a terasu. Nadštandardné bungalovy Vistamar (A2-3I) majú tiež výhľad na more s rovnakým vybavením ako A2C.

Jedlo a pitie: All Inclusive.

All Inclusive: Všetky jedlá formou bufetu. Víno, pivo a nealkoholické nápoje s jedlom. Vybrané miestne alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 23:30. Občerstvenie a zmrzlina od 10:00 do 19:00.

Šport / Aktivity: Inclusive: aerobik, bedminton, basketbal, plážový volejbal, lukostreľba, bicykle (kaucia), posilňovňa, horolezectvo, minigolf, mini futbal, squash, tenis, stolný tenis, vodný aerobik. Za poplatok: biliard, kajak, jazda na koni, potápanie.

Wellness: Za poplatok: masáže.

Rodiny: Detský klub (3-12 rokov), detský bazén s tobogánom, detský park, mini diskotéka.

Info: Kreditné karty: Mastercard, VISA; Kategória krajiny: 2 hviezdičky.

Upozornenie: Vonkajšie aktivity a zariadenia sú k dispozícii za priaznivého počasia.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Sun Club El Dorado Resort **
Typ pláže: piesočnatá

Popis ubytovania a programu zájazdu v origináli

Nasledujúci text je zobrazený v origináli ... zobraziť strojový preklad
Wichtiger Hinweis: Steuer für Nachhaltigen Tourismus: Auf den Balearen wird seit dem 01.07.2016 eine "Steuer für Nachhaltigen Tourismus" erhoben, die sich nach Art und Kategorie der Unterkunft sowie der Dauer des Aufenthaltes richtet und direkt im Beherbergungsbetrieb zu zahlen ist. Ab dem 01. Januar 2018 liegt diese in der Hauptsaison (01.05. – 31.10.) zwischen € 1,- und € 4,- pro Person und Tag, zzgl. 10% MwSt. In der Nebensaison (01.11. – 30.04.) reduziert sich der Betrag auf € 0,25 und € 1,-. Gäste, deren Aufenthalt länger als acht aufeinanderfolgende Nächte dauert, müssen ab dem 9. Tag nur noch 50% der Steuer entrichten. Kinder unter 16 Jahren sind von der Zahlung der Steuern ausgenommen.




Familienfreund-

liche Bungalowanlage ... in idyllischer Lage ...




Lage: An der Steilküste bei Cabo Blanco. Das Badeplateau ist über eine steile Treppe (365 Stufen) erreichbar. Baden nur bei ruhiger See möglich. Nach El Arenal und Playa de Palma ca. 11 km (Linienbusverbindungen).




Ausstattung: Die Anlage verfügt über 363 Bungalows, Empfangsbereich mit Rezeption, Mietsafes, Internetecke (gegen Gebühr), SAT-TV-Raum, Restaurant, 3 Bars, Diskothek (Getränke gegen Gebühr), Minimarkt, Kiosk und Münzwaschsalon. Im Garten befinden sich 3 Swimmingpools (davon ein Pool im Mai und Oktober beheizt), Sonnenterrassen und Pool-Snackbar (von Mitte Juni bis Mitte September). Liegen und Sonnenschirme sind an den Pools inklusive.




Unterbringung: Die Superior-Bungalows (A2-3B, ca. 25 qm) sind zweckmäßig eingerichtet und verfügen über Klimaanlage, Mietsafe, Plasma-TV, Bad mit Dusche, WC und Terrasse. Wahlweise kleinere, einfach ausgestattete Spar-Bungalows (A1-2S, ca. 12 qm) mit kleiner Terrasse, sonst mit Ausstattung wie A2B, buchbar. Die Superior-Familien-Bungalows (A2-3C) bieten einen kombinierten Wohn-/Schlafraum mit 2 Betten, ein Sofabett, ein kleines separates Schlafzimmer mit Etagenbett, Mietsafe, Bad mit Dusche, WC und Terrasse. Die Superior-Bungalows Vistamar (A2-3I) verfügen zusätzlich über Meerblick, bei sonst gleicher Ausstattung wie A2B.




Essen & Trinken: All Inclusive.




All Inclusive: Alle Mahlzeiten in Buffetform. Wein, Bier und Softdrinks zu den Mahlzeiten. Ausgewählte lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke von 10.00 bis 23.30 Uhr. Snacks und Eis von 10.00 bis 19.00 Uhr.




Sport/Unterhaltung: Inklusive: Aerobic, Badminton, Basketball, Beachvolleyball, Fahrräder (gegen Kaution), Fitnessraum, Minigolf, Minifußball, Squash, Tennis, Tischtennis, Wassergymnastik. Gegen Gebühr: Billard, Kajak, Reiten, Tauchen.




Wellness: Gegen Gebühr: Massagen.




Familien: Kidsclub (3-12 Jahre), Kinderbecken mit Wasserrutsche, Kinderpark, Minidisco.




Info: Kreditkarten: Mastercard, VISA; Landeskategorie: 2 Sterne.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

0220 665 410 Číslo zájazdu: 909 066
Dnes 8–16 h

Lokalita

Španielsko

Španielsko zaberá väčšinu Pyrenejského polostrova. Jeho súčasťou sú aj Kanárske ostrovy a známe Baleárske ostrovy Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárske ostrovy sú známou celoročne vyhľadávanou destináciou, kde môžete spoznávať Gran Canariu, Tenerife alebo Fuerteventuru. Pevninská časť Španielska je veľmi rôznorodá. Vo vnútrozemí je skôr hornatá a severnú hranicu tvorí horský masív Pyreneje. Najväčšie turistické lákadlo jednoznačne predstavujú španielske pláže a množstvo architektonických a kultúrnych zážitkov, ktoré táto krajina ponúka po celý rok. Najatraktívnejšie pevninské riviéry sú Costa Brava a Andalúzia. Určite vás nadchne španielsky temperament, výborná kuchyňa, národná hrdosť a tradície. Krajina je rajom pre pestovanie ovocia a zeleniny. Španielsko je aj krajinou eurovíkendov (Madrid a Barcelona). Panujú tu horúce letá ojedinele s teplotami až okolo 40 °C. Andalúzia ponúka letné počasie až do októbra, Kanárske ostrovy sú celoročne vhodným miestom pre cestovateľské zážitky.

Na Baleárských ostrovoch bola novo zavedená turistická taxa, ktorá závisí na ktegórii hotela, v ktorom sú klienti ubytovaní:

Výška turistickej taxy (vrátane dane) je stanovená vládou a závisí na oficiálnej kategórii ubytovacieho zariadenia, v ktorom sú klienti ubytovaní.

Hlavná sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedľajšia sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategórie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategórie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategórie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategórie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pre všetky osoby nad 16 rokov, ktoré navštívia Baleárské ostrovy. Klienti, ktorí trávia na ostrovoch 9 dní a viac, platí od 9. dňa 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vyberaná v hotovosti na mieste pobytu, priamo v ubytovacích zariadeniach

Španielsko - viac informácií