Hotel Royal Makadi Resort Sunrise Select

  Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Sunrise Royal Makadi Resort

    Egypt, Hurghada, Makadi Bay
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:

Sunrise Royal Makadi je pre Vás ako stvorený, ak hľadáte dokonalý relax na pobreží Červeného mora v orientálnej atmosfére. Na svoje si prídu aj milovníci šnorchlovania, keďže Makadi Bay je rajom pre obdivovateľov podmorského sveta.
Poloha:
Rozľahlý hotelový komplex je situovaný v obľúbenej a vyhľadávanej oblasti Makadi Bay priamo na vlastnej piesočnatej pláži. Menšie nákupné možnosti sú v hoteli alebo pri hoteli. Medzinárodné letisko sa nachádza približne 30 km a centrum mesta Hurghada 37 km od hotela.
Vybavenie:

hlavná budova a 27 bungalovov, 449 izieb, recepcia, lobby s WiFi, hlavná reštaurácia, 8 a´la carte reštaurácií (orientálna, talianska, stredomorská, ázijská, mexická, steak, thajská, beduínska), 11barov, 6 bazénov, 2 detské bazény, tobogany, miniklub (3 - 12 r.), denné a večerné animácie, živá hudba, minidisco, fitnes, plážový volejbal, plážový futbal, vodné pólo, stolný tenis, aerobik. Za poplatok: SPA centrum, masáže, jacuzzi, sauna, parná sauna, turecké kúpele, biliard, šípky, room service, práčovňa, kaderník, internetová kaviareň, večerné osvetlenie na tenisovom kurte alebo futbalovom ihrisku.

Ubytovanie:
2- lôžkové štandardné izby s možnosťou 1 alebo 2 prísteliek (36 m2), za deti sú v tomto hoteli považované osoby mladšie ako 12r., rodinné izby (55 m2, poschodová posteľ, max. 2+2), rodinné suite izby (2 miestnostni , 70 m2, max. 2+3), klimatizácia, Wi-Fi, kúpeľňa, vaňa/sprcha, sušič na vlasy, TV, trezor, set na kávu a čaj, balkón/terasa. Za poplatok: minibar.
Stravovanie:
All inclusive formou bufetu, raňajky 07:00 – 10:30, obedy 13:00 - 15:00, večere 19:00- 22:00, snack, bar pri bazéene 10:00 - 17:00, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje 10:00 - 24:00. Za poplatok: a´la carte reštaurácie (rezervácia nutná vopred). Podrobný rozpis all inclusive konceptu dostanete na recepcii pri ubytovaní.
Pláž:
Pri hoteli sa nachádza krásna piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. V blízkosti pláže je krásny korálový útes a pre milovníkov podmorského sveta je tiež možnosť šnorchlovania. Plážový servis ako sprchy, ležadlá a slnečníky sú poskytované bezplatne. Plážový bar je k dispozícii 10:00 - 18:00 zadarmo. Hostia môžu využiť ponuku viacerých vodných športov a potápačské centrum za poplatok.

Sunrise Royal Makadi

Základná cena zahŕňa

  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Košice - Hurghada - Košice, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • V cene je zahrnuté: ubytovanie podľa počtu nocí zájazdu, letecká preprava na trase Piešťany - Hurghada - Piešťany, stravovanie podľa popisu ubytovania a objednaných služieb, delegátske služby, DPH.
  • Povinné servisné poplatky zahŕňajú: letiskové, palivové, emisné poplatky, bezpečnostné taxy a transfery v zahraničí letisko-hotel-letisko.

Základná cena nezahŕňa

  • cestovné poistenie
  • miestne taxy a poplatky (napr. pobytová taxa, vratná kaucia pod.)
  • fakultatívne služby (za príplatok)
  • víza (ak sú vyžadované)

Poznámka: Základná cena nie je vrátane táx a poplatkov.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: Happy Travel (HappyTravel.sk, s.r.o.), IČO 46915206.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Sunrise Royal Makadi Resort *****
Lokalita podľa usporiadateľa: Hurghada, Makadi Bay
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Royal Makadi Resort Sunrise Select *****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 2 022 214
Dnes 8–16 h

Nezáväzná objednávka

Sunrise Royal Makadi Resort
    Egypt, Hurghada, Makadi Bay

Cena
928 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 2 022 214

Zájazd

dospelá osoba na pevnom lôžku
2
928,00 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa 2-11 rokov
0
199,00 €

Poistenie

balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dospelý
2
22,50 €
balíček poistenia Uniqa (cestovné, športové, storno, zodpovednosť za škodu) - dieťa do 18 rokov
0
14,04 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €