Dome Beach Hotel & Resort

  Cyprus, Ayia Napa

Dome Beach

    Cyprus, Ayia Napa, Južný Cyprus
Detail ponuky a možnosti k dovolenke:
rychly popis

plážový, udržiavaný hotel s rodinnou atmosférou hotel Dome Beach leží v stredisku Ayia Napa, je to hotel do ktorého sa klienti radi vracajú nielen pre jeho dokonalú polohu a nádherné prostredie, ale aj výborné služby na strávenie letnej dovolenky. Hotel má aj výborné recenzie. Ubytovaním v hoteli Dome beach sa ocitnete na jednej z najkrajších pláži celého Cypru. Táto pláž sa volá Makronissos Beach a je ocenená Modrou vlajkou, pre jeho čistotu mora s jemným bielym pieskom a blankytne modrou farbou mora. V dôsledne premyslenom areáli hotela Dome Beach nájdete miesto pre relax a oddych, ale zároveň si na svoje prídu aj aktívni dovolenkári, či rodiny s deťmi. Hotel spĺňa všetky atribúty na dokonale strávenú dovolenku.

poloha

hotelový komplex Dome Beach leží medzi 2 plážami a to pri jednej z najkrajších pláži Cypru Makronissos a hotelovej pláže s krásnym plážovým sedením s boho atmosférou. Od centra rušného Ayia Napa s nákupnými aj zábavnými možnosťami je vzdialený 15 minút chôdze. Od letiska v Larnace je vzdialený 40 kilometrov.

hotel

v hoteli sa nachádza elegantná vstupná hala s recepciou a posedením, hlavná hotelová reštaurácia, 3 a la carte reštaurácie - talianska, grécka a japonská (1x za pobyt je možnosť využiť zdarma). 4 bary, niekoľko vonkajších bazénov, detský bazén s detskými šmykľavkami a TUCAN KIDS KLUB, slnečníky a ležadlá v areáli zdarma, bazén s masážnymi tryskami a vírivou časťou, spa (za poplatok), fitness centrum, hotelový obchodík so suvenírmi, WI FI pripojenie v celom areáli zdarma, 2 tenisové ihriská, minifutbal, basketbal, medzinárodné hotelové animácie pre deti aj dospelých, živá hudba, detské ihrisko, miniklub.

izby

moderné klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou 1 prístelky, izby s možnosťou ubytovania až pre 4 osoby, vlastné sociálne zariadenie (WC, sprcha alebo vaňa), TV SAT, sušič na vlasy, telefón, mini chladnička (pri príchode naplnená nealkoholickými nápojmi zdarma), set na prípravu kávy a čaju, trezor (za depozit), WI FI zdarma, balkón prípadne terasa s posedením.

stravovanie

all inclusive, raňajky, obedy a večere formou švédskych stolov vrátane nápojov ako čapované pivo, lokálne biele a červené víno a soft nápoje. Tematické večere, 1x za pobyt možnosť využiť a la carte reštauráciu, ľahšie občerstvenie a snacky vo vyhradených hodinách, zmrzlina, miestne alkoholické a nealkoholické nápoje v areáli hotela, káva, koláčiky.

plaz

krásna do biela sfarbená piesočnatá hotelová pláž priamo pred hotelom vybavená slnečníkmi a ležadlami zdarma okrem víkendu - kedy je za poplatok, pár krokov od hotelovej pláže je pláž Makronissos beach kde sú slnečníky a ležadlá za poplatok. Plážové osušky sú za vratný depozit.

doprava

letecká

typ stravy

all inclusive

informacie o krajine a stredisku

CYPRUS
tretí najväčší ostrov v Stredozemnom mori zvyknú volať aj Afroditin ostrov. Podľa gréckej mytológie sa práve na tomto ostrove zrodila Afrodita – bohyňa lásky a krásy. V súčasnosti je ostrov administratívne rozdelený na dve časti, Severný Cyprus – obývaný cyperskými Turkami a južnú časť ostrova, kde žijú cyperskí Gréci. Národy, ktoré ostrov po stáročia kolonizovali, tu zanechali stopy v podobe antických chrámov, byzantských kláštorov roztrúsených po celom území, cez križiacke pevnosti, až po benátske múry a islamské mešity. Dnes Cyprus vyhľadávajú predovšetkým milovníci peknej prírody. Takmer celý ostrov je zalesnený a právom sa nazýva aj zelený ostrov. Patrí k najslnečnejším miestam v Európe s viac ako 300 slnečnými dňami v roku. Pláže majú jemný zlatistý piesok, priezračne čisté more a plytký vstup do mora. K tým najzaujímavejším miestam Severného Cypru patrí napríklad polostrov Karpaz, ktorý je vyhľadávaným národným parkom, pláže ako Golden Beach, Alagadi, Acapulco patria k tým najkrajším. Z miest odporúčame navštíviť starobylú Famagustu, hlavné mesto Nikóziu, či prímorské mestečko Kyrenia so starobylou pevnosťou. Jedinečná príroda, bohatá história ostrova, pohostinné domáce obyvateľstvo, výborná kuchyňa a vysoká úroveň poskytovaných služieb každoročne na Cyprus priťahujú množstvo návštevníkov z celého sveta.
Ayia Napa
10 kilometrov od strediska Protarasu sa nachádza známe živé turistické stredisko.

ayia napa

– je jedným z najvyhľadávanejších letovísk na Cypre. Ponúka najkrajšie pláže ostrova, nádherné more, množstvo zábavy, klubov, koncertov. Je to rušné letovisko kde je vodný park, zábavný park, možnosť lodných výletov, nachádza sa tu SCULPTURE PARK. Tento park s 263 sochami od 133 umelcov z celého sveta sa nachádza priamo v letovisku, LOVE BRIDGE – MOST LÁSKY. Legenda vraví, že ak sa pobozkáte v strede tohto prírodného mosta a niečo si zaželáte, splní sa to. Obzvlášť pri západe slnka ide o vyhľadávané romantické miesto s nádhernými výhľadmi naokolo. LUNAPARKY Parko Paliatso a malý Dolphin’s Lunapark v prístave. PODMORSKÉ MÚZEUM MUSAN (MUSAN MUSEUM OF UNDERWATER SCULPTURE AYIA NAPA). V Ayia Napa sa nachádza veľké množstvo suvenírových obchodov, kde kúpite všetko možné od darčekov, oblečenia, výbavy na pláž, hračiek, slnečných okuliarov, potravín, nápojov atď. Sú tu tiež väčšie supermarkety, kde si nakúpite všetko potrebné, lekárne, kde kúpite opaľovacie krémy a lieky podľa potreby. A tiež bežné obchody s oblečením, obuvou, šperkami a iné. Ide skrátka o fungujúce letovisko, kde zoženiete takmer všetko čo budete potrebovať. Cyprus je tou správnou voľbou - dovolenka objednaná ako First moment alebo Last minute, či ako darček pre Vašich blízkych, ktorým chcete urobiť radosť. Aj keď len na chvílu pocítiť atmosféru tohto ostrova, uvidíte, že dovolenka vo Vás zanechá krásne spomienky na tento čarokrásny ostrov. Let z Bratislavy do Larnaky trvá približne 2 hodiny 55 minút.

fakultativne vylety

Základná cena zahŕňa

  • 7, 10,11 x ubytovanie so službami all inclusive, letecká doprava Bratislava - Larnaca - Bratislava, Košice - Larnaca - Košice, služby delegáta partnerskej CK (slovensky alebo česky hovoriaci).

Základná cena nezahŕňa

  • Povinné príplatky: servisné poplatky pre osoby nad 2 roky 230 EUR, pre osoby do 2 rokov 60 EUR, emisný a environmenálny príplatok 25,- EUR/osoba.
  • Odporúčaný doplatok: komplexné cestovné poistenie KOMFORT 3,90 EUR/os./deň alebo poistenie PLUS 5,00 EUR/os./deň, poistenie opustenej domácnosti 2,50 EUR/deň.
  • Ostatné doplatky: príplatok za izbu až pre 4 osoby 10 EUR/izba/noc.

Informácie o zájazdu

Usporiadateľ: TURANCAR Travel s. r. o., IČO 55028241.
Názov hotela podľa usporiadateľa: Dome Beach ****
Lokalita podľa usporiadateľa: Ayia Napa, Ayia Napa
Tento zájazd je poistený pre prípad úpadku cestovnej kancelárie.

Neoficiálne informácie o hoteli
(údaje z recenzií bez záruky)

Dome Beach Hotel & Resort ****
Typ pláže: piesočnatá
Vzdialenosť od pláže: priamo pri pláži

0220 665 410 Číslo zájazdu: 1 977 971
Dnes 8–16 h

Lokalita

https://www.zajazdy.sk/dovolenka-dome-beach-ayia-napa-cyprus-z1977971/1233262384/#mapa
Informatívna poloha hotela (údaj z recenzií bez záruky).

Cyprus

Cyprus je tretím najväčším ostrovom v Stredozemnom mori. Po búrlivej histórii patrí v súčasnosti medzi obľúbené ciele turistov. Ostrov je rozdelený na grécku a tureckú časť. Známe turistické letoviská nájdeme v obidvoch častiach a vďaka polohe v subtropickom pásme v krajine panuje dlhé a teplé leto. Dôvodom toho, že letné teploty okolo 25 °C tu vydržia až do konca októbra, je priaznivá poloha Cypru. V Stredozemnom mori leží ešte južnejšie ako Turecko. Napriek tomu je sem možné vyraziť aj za zimnú dovolenku. Takmer dvetisíc metrov vysoký vrchol nachádzajúci sa v pohorí Troodos umožní v zime lyžovanie, pri ktorom uvidíte netradičné scenérie. Cyprom kráčala staroveká história, preto tu na každom kroku nájdete odkazy niekdajších kultúr. Pre návštevu južnej gréckej časti platia pravidlá platné v rámci Európskej únie a stačí občiansky preukaz. Na návštevu severnej tureckej časti je však potrebný cestovný pas, ktorý musí byť platný ešte pol roka po plánovanom príchode z tejto krajiny.

Cyprus - viac informácií

Nezáväzná objednávka

Dome Beach
    Cyprus, Ayia Napa, Južný Cyprus

Cena
1 146 EUR/os

Cestující

Číslo zájazdu: 1 977 971

Zájazd

osoba na pevnom lôžku
2
1 145,50 €
povinný príplatok za servisné poplatky - dieťa do 2 rokov
0
60,00 €

Poistenie

príplatok za cestovné poistenie Komfort (povinný) - osoba
2
31,20 €
príplatok za cestovné poistenie Plus - osoba
0
40,00 €
samostatné poistenie storna Uniqa - osoba
0
22,00 €